BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
                                             Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

          AKCIA

          Pri objednávke nad 15euro Ceta - Masť Echinacea 20g ZDARMA

          Pri objednávke nad 50euro Mayam - Amla prášok 100g a doprava ZDARMA

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Na tvár nepatria len krémy. pleťové oleje sú ideálne ...
Prečo vzniká akné, poznáte príčiny?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/zdraviezbylin/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Glycem 25gr

Cena 1.33
Pôvodná cena 1.90
Zľava 30.00 %
minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov
Výrobca Mayam
Kód produktu 3-5-5
Dostupnosť skladom +1
KS

Často sa nachádza v krémovej kompozícii, je to polyvalentný koemulgátor rastlinného pôvodu. Prispieva k stabilite emulzií, získava krásne prenikajúce textúry. Vhodný pre akýkoľvek typ kože.

 

Koemulgácia glykémie - opis a odporúčania

Co-emulgátor prispieva k stabilite a viskozity emulzie, poskytuje jemnú textúru, preniká a je nemastný. Môže byť spojený s väčšinou emulgátorov a koemulgátorov.

Je to neemogénny emulgátor olej / voda (O / W), ktorý je schválený ako zložka organickej kozmetiky.

Prezentácia: Biele krémovo sfarbené voskovité granule s neutrálnym zápachom

Zložky (INCI) : glycerylstearát

Vlastnosti

  • koemulgačné všestranné, ľahko použiteľné
  • môže byť spojená s väčšinou emulgátorov
  • tvoria stabilné kompozície s jemnou textúrou a krásnou
  • regulátor viskozity, opacifer
  • v niektorých receptúrach znižuje pocit tuku na koži

Odporúčanie

  • je vhodný pre akýkoľvek typ kože
  • krémy a pleťové vody na pokožku
  • telové mlieko
  • krémy pre oblasť očí
  • krémy a pleťové vody pre deti

Použitie

  • obvykle dávkovanie 1-7%, v niektorých vzorcoch až do 10%
  • je zahrnutá ako zložka v tukovej fáze emulzií
  • prispieva k stabilite emulzií pripravených s Fluidou
  • prispieva k stabilite krémov obsahujúcich ovocné kyseliny AHA alebo alumný kameň

Je možné pripraviť:

  • krémy proti vráskam
  • hydratačné krémy
  • očné obrysy krémy
  • čistiace
  • podklad pre pokožku
  • krémy, pleťové vody a hydratujúce telové mlieko
  • krémové dezodoranty
  • telové mlieko
  • krémy a plážové vody
  • kapilárne krémy

Skladovanie : na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu svetla

Bezpečnostné údaje : kozmetické použitie

  • Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.

Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód