BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky                  

                           Ku každej objednávke darček podľa vlastného výberu :)

                           Nezabudnite si vložiť darček do nákupného košíka   

Mayam – Aloe vera olej 50ml

Cena 5.65
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 1-1-3
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Pomáha pri problémoch s ekzémom, spálenia od slnka, suchej koži.

Popis a odporúčania

Aloe vera je jedným z najpopulárnejších a najobľúbenejších liečivých bylín. Dnes sú doslova tisíce kozmetických prípravkov a liečiv, ktoré obsahujú aloe vera kvôli mnohým výhodám, ktoré prináša telu a najmä koži.

Základňa tohto macerátového - sójového oleja - má množstvo vlastností a napriek tomu nie je dostatočne ocenená ako kozmetický výrobok. Obsahuje esenciálne mastné kyseliny omega 9, 6 a 3, vysoké hladiny fytosterolov a izoflavónov.

Spôsob výroby:  maceráciou čerstvých želatinových listov v rafinovanom sójovom oleji, extrakcia lipozpustných látok a pridanie vitamínu E ako antioxidantu

Prezentácia:  číra kvapalina, mierne nažltlá, stredná viskozita, charakteristický jemný zápach

Na pokožke:  pomerne prenikajúca

Zložky (INCI):  glycínový sójový olej, extrakt z listov aloe barbadensis, tokoferol

Vlastnosti oleja z aloe vera

  • protizápalové, upokojuje pokožku
  • výživné pre pokožku a vlasy
  • regenerátor
  • zmäkčovač, zvyšuje pružnosť pokožky
  • podporuje syntézu kolagénu a elastínu

S čím vám môže pomôcť?

  • je vhodná pre starostlivosť o telo, kapilárnu a normálnu alebo suchú pokožku
  • suchá starostlivosť o pokožku
  • citlivá, krehká starostlivosť o pokožku, podráždenie pokožky 
  • ako také alebo v kombinácii s inými olejmi na starostlivosť o ruky a nohy
  • starostlivosť o zrelú, suchú, vrásčitú, opálenú pokožku
  • poškodenie pokožky, ovplyvnené environmentálnymi faktormi alebo popáleninami

 Ako ju používať v kozmetike

  • je produkt, ktorý môže byť použitý ako taký, aplikovaný priamo na pokožku
  • ako zložka obsiahnutá v kozmetických prípravkoch na starostlivosť o pleť: krémy, sérum, pleťové vody
  • ako súčasť prípravkov na starostlivosť o telo: krémy, balzamy, masti, telové mlieka
  • ako takej alebo ako zložka pri aplikácii pokožky po vystavení slnku po holení alebo odstraňovaní chĺpkov

Osobitné synergie

  • s nechtíkovým olejom a esenciálnym levandulovým olejom po spálení
  • s bambuckým maslom a esenciálnym harmančekovým olejom alebo bisabololom pre poškodenú pokožku
  • s maltovým maslom na starostlivosť o ruky

Skladovanie: skladujte najlepšie pod 25 ° C, chráňte pred vlhkosťou a svetlom

Bezpečnostné údaje : kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.