BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky  

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Arnikový extrakt 5ml

Cena 9.80
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 3-4-3
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Arnikový extrakt - popis a odporúčania

Koncentrovaný extrakt, bohatý na účinné látky, známy pre svoje protizápalové a upokojujúce účinky v prípade modrín, rán, pomliaždenín a bolesti.

Aktívne zlúčeniny tejto rastliny majú protizápalové vlastnosti - seskviterpenické laktóny (helenalín) a antioxidanty - flavonoidy, karotenoidy.

Extrakt je úplne prirodzený a je v súlade s európskymi normami pre aromatické prípravky 1334/2008. 
Aby ste získali 1 kg extraktu, potrebujete 5-6 kg sušených kvetov.

Spôsob výroby:  extrakciou

Pôvod:  zemepisná oblasť pôvodu Ukrajina / Rumunsko, extrakt sa vyrába v Nemecku

Obsah:  olejovitá tmavohnedá tekutina so špecifickou, príjemnou vôňou

Rozpustnosť : rozpustný v olejoch a alkohole, nerozpustný vo vode

Hlavné zlúčeniny:  4% zošviterpenický laktón, triterpénové kyseliny, faradiol, prchavé látky, živice, vosky

Ingrediencie (INCI) : olej zo semien helianthus annus a výťažok z kvetov arnica montana 

Vlastnosti 

  • má protizápalové účinky
  • analgetikum
  • upokojuje pokožku
  • antioxidant
  • vhodný proti podráždeniu
  • je antibakteriálny
  • upokojuje svalový systém
  • stimuluje krvný obeh

 S čím vám môže pomôcť?

  • pri bolesti svalov a kĺbov
  • na zmiernenie modrín a hematómov
  • na bolesť chrbta a bolesť svalov
  • na vyvrtnutia, vykĺbenia
  • na stuhnutosť, osteoartritída
  • na problematickú pleť: akné, ekzém, rôzne infekcie
  • znižuje pocit ťažkých končatín, pomáha v prípade žilovej insuficiencie
  • je tiež vhodný pre citlivú, podráždenú pokožku postihnutú rôznymi vonkajšími faktormi (popáleniny, uhryznutie hmyzom)
  • vhodný ako aktívna pomoc pri lupinách

Ako ho používať

  • indikatívna dávka 0,5% - 2%
  • používa sa ako zložka masti, kondicionéry, masážne oleje a bezvodé krémy
  • používa sa ako zložka v emulziách, zvyčajne sa pridáva do konečnej studenej fázy
  • používa sa ako zložka kompaktných gélov

Arnikový extrakt je vhodný na výrobu

  • prípravkov na obehové poruchy, ťažké nohy vo forme masti, kondicionérov,  krémových gélov
  • krémov, balzamov alebo gélov na aplikáciu na modriny, malé rany, rezy
  • balzamov, gélov alebo mastí na svalovú a reumatickú bolesť
  • masky ​​alebo kapilárneho krému pre podráždenú pokožku hlavy postihnutú zápalom
  • krémového alebo masážneho oleja
  • pleťovej vody určenej na pleť, ktorá je podráždená, poškodená alebo postihnutá ekzémom
  • masky alebo séra na pleť

Skladovanie: na suchom, chladnom, tmavom mieste

Varovanie: vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.