BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky
                                                                  Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

 

                               Všetky akcie platia v období od 01.01. – 31.01.2019

                                          10% zľava na všetky silikónové formy pre výrobu sviečok a mydiel

                                                   10% zľava na všetky Vaše najobľúbenejšie produkty v roku 2018

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Bambucké maslo special - rafinované 1l

Cena 19.95
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 1-2-14
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS


Nájdeme ho v mnohých kozmetických prípravkoch kvôli jeho zvláčňujúcimi a výživnými vlastnostiami, chráni pokožku, uľahčuje regeneráciu poškodenej pokožky, dodáva vlasom lesk. Je rafinované, a preto sa má bielu farbu a neutrálnu vôňu.

 

Bambucké maslo - popis a odporúčania

Bambucké maslo sa vyrába z orechov (Karité), ktoré spontánne rastú v africkej savane. Je to zložka, ktorá sa nachádza v kozmetike kvôli jej zmäkčujúcim, vyživujúcim, regeneračným vlastnostiam. Profil mastných kyselín a vysoký obsah nezmydelniteľných látok potvrdzuje nepopierateľné vlastnosti tohto masla: stimulujúce epitelizáciu, kŕmenie kožného tkaniva, ochrana životného prostredia, zníženie podráždenia, kožné revitalizácie vlasov.

Spôsob výroby:  mechanická extrakcia, rafinácia, odfarbené a dezodorizované bez rozpúšťadiel

Kvalita : čistý a prírodný kozmetický výrobok

Zložky (INCI):  butyrospermum parkii butter

Vlastnosti bambuckého masla

  • zmäkčujúca látka, dodáva pokožke pružnosť a hladkosť
  • pomáha udržiavať optimálnu úroveň hydratácie pokožky
  • vyživuje kožu do hĺbky
  • regenerátor kože, epitel
  • uľahčuje zjazvenie
  • chráni kožu pred environmentálnymi faktormi
  • zmierňuje podráždenie pokožky
  • ruky vystavené chemickej agresii
  • regenerácia suchých oblastí, ako sú kolená alebo lakte
  • znižuje príznaky starnutia pokožky
  • dáva lesk a krásu vlasov, vyživuje kapilárne vlákno
  • chráni vlasy, pomáha udržiavať farbu

S čím vám môže pomôcť, aplikácie

  • starostlivosť o pokožku všeobecne, najmä o suchú pokožku,
  • starostlivosť o suchú pokožku, najmä v zime
  • chráni pokožku pred chladom a nepriaznivým počasím
  • podráždená pleť z plienok, epilácia, holenie
  • poškodená, tvrdá alebo popraskaná pokožka
  • vyrážka, ekzém, dermatitída
  • ruky vystavené chemickej agresii
  • po opálení, povrchových léziách kože
  • balzamov a proti stretu
  • starostlivosť o pery
  • suchú vlasovú pokožku, suché vlasy, farbené vlasy

Ako používať bambucké maslo

  • môže použiť ako taký, aplikovaný priamo na pokožku; 
  • zmiešané s rastlinnými olejmi, éterickými olejmi alebo rôznymi olejovými extraktmi pre starostlivosť o pokožku podľa potreby
  • ako prísada obsiahnutá v kozmetických kompozíciách na aplikáciu pred a po vystavení slnečnému žiareniu
  • ako prísada do kondicionérov alebo rôznych bylinných extraktov
  • ako prísada do suchých, degradovaných, rozdelených vlasových masiek 
  • ako taká alebo v kombinácii s inými rastlinnými olejmi aplikovanými počas tehotenstva na udržanie pružnosti pokožky a prevenciu strihov; môže byť  použité po narodení na zlepšenie vzhľadu pokožky
  • na prípravu balzamov na pery
  • na prípravu bohatých, výživných, nočných krémov na báze vitamínov vrátane tých, ktoré majú očné použitie
  • obsiahnuté v mechanických odličovacích kompozíciách 
  • ako prísada do kondicionérov alebo krémov na starostlivosť o ruky a nohy

Skladovanie : na suchom a chladnom mieste

Bezpečnostné údaje : Nevhodné pre osoby s latexovou alergiou; kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.