BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky    

 
Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Bambusový prášok 10g

Cena 1.80
Pôvodná cena 3.00, Zľava 40 %
Dostupnosť: skladom +2
Kód produktu: 3-9-28
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

 

Bamboo Sage Powder - popis, odporúčania

Bohaté na oxid kremičitý rastline, je veľmi jemný prášok, absorpčné a zmatňujúci použité v mnohých aplikáciách, make-up, dezodoranty, pleťové vody a krémy pre mastnú pleť. Vzhľadom na tonizujúce vlastnosti a zvýšenú pevnosť pokožky je tiež užitočná pri kompozíciách pre remodelovanie.

Spôsob výroby:  zber bambusového kmeňa, sušenie a mikronizácia

Prezentácia : Veľmi jemný biely prášok 15-25 mikrónov, neutrálny zápach, vodorozpustné a vodné kompozície

Zložky (INCI):  prach z bambusu arundinacea

Vlastnosti bambusového prášku

  • obzvlášť užitočné pre mastnú pleť
  • má hodvábnu štruktúru, zjemňuje pokožku
  • tónovanie, zvyšuje pevnosť pokožky
  • absorbér kožného mazu a potu
  • Makeup výplň
  • mierne brúsenie
  • vyrovnáva pH príliš kyslých prípravkov

Odporúčania, aplikácie

  • základ alebo prísada pre make-up kompozície: prášok, základ, očné viečko, sčervenanie, rúž, riasenka
  • starostlivosť o pleť, zmiešaný tuk
  • dezodoranty
  • tonizujúce a remodelačné výrobky
  • dentálna hygiena

Používanie

  • indikatívne dávkovanie: 0,5 až 10%
  • pre práškové prípravky dávka do 30%
  • v krémoch (emulzie) a géloch sa pridávajú do konečnej fázy, za studena
  • berte do úvahy alkalitu bambusového prášku vo vzorcoch obsahujúcich vodu
  • ako prísada na prípravu pleťových krémov a krémov na zmiešanú mastnú pokožku
  • ako ingredinet na krémy, pleťové vody alebo gély na starostlivosť o telo
  • v hubových, krémových, gélových alebo práškových dezodorantoch
  • v make-up kompozíciách: voľné a kompaktné prášky, pleť, make-up, riasenka
  • ako jemná, remineralizujúca a alkalická abrazívna zložka pre zubnú pastu

 

Skladovanie : suché a chladné miesto

Bezpečnostné údaje : Nepoužívajte v blízkosti zdroja vetrania, neinhalujte, kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.