BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky

Všetky akcie platia v období od 01.02. – 28.02.2019

                                                                                 

       Nakúp tovar v hodnote min 10 EUR a získaj zľavu 5% z objednávky. Pre získanie zľavy zadaj v nákupnom košíku zľavový kupon: zlava5

      Nakúp tovar v hodnote min 25 EUR a získaj zľavu 10% z objednávky. Pre získanie zľavy zadaj v nákupnom košíku zľavový kupon: zlava10                                                             

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – BIO Čajovníkový esenciálny olej 100ml

Cena 35.05
Pôvodná cena 38.94, Zľava 10 %
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 2-1-67
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Môže sa považovať za nevyhnutný produkt súpravy pre starostlivosť o rodinu, ktorý je veľmi nápomocný v prípade vírusových a bakteriálnych infekcií. Je čistiaci, antiseptický a môže sa používať s mierou, vrátane malých detí. Používa sa úspešne v prípadoch akné, abscesov, vyrážok, herpes, bradavíc.

 

Základný olej z čajovníka - popis a odporúčania

Tea tree je strom pôvodom z Austrálie dáva prednosť bažinaté oblasti, ale je teraz pestuje vo veľkých plantážach, je potrebné stále viac celosvetovo extrakt z nich. Existuje mnoho poddruhov druhov a čajovníkov, z ktorých všetky majú zaujímavú kôru, ktorá sa rozpadá z kmeňa. Má úzke listy ako ihly, biele kvety alebo kvety. Jej názov pochádza z doby Jamesa Cooka, ktorého posádka po pristátí v Austrálii vychutnať osviežujúci čaj pripravený z listov Melaleuca stromu.

Esenciálny olej čajovníka má nepopierateľné a overené čnosti, účinne pôsobí proti bakteriálnym, vírusovým a plesňovým infekciám a je považovaný za jeden z najdráždivějších antiseptických olejov. V kozmetike je obzvlášť zaujímavé pre priaznivé pôsobenie na pokožku postihnutú akné, rosacea, juvenilné akné - preventívne alebo liečebné. Je to užitočný produkt pre intímnu aj ústnu hygienu.

Spôsob výroby:  Parnou destiláciou mladých listov a konárov

Zemepisná oblasť pôvodu:  Austrália / Južná Afrika

Ďalšie názvy: olej z čajovníka, melaleuca

Kvalita : Prírodná a organická kozmetika certifikovaná spoločnosťou Ecocert Greenlife

Prezentácia:  Číra žltá kvapalina s nízkou viskozitou

Chylý popis:  silný, liečivý, bylinný, drevitý zápach

Hlavné zlúčeniny:  terpinén, terpinol, terpineol, cineol, phelladén, aromadendrén, viridiflór, karofylén

Ingrediencie (INCI):  listový olej melaleuca alternifolia * 
* 100% všetkých zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva. 
Certifikovaný ekologický a organický kozmetický produkt Ecocert Greenlife v súlade s normou ECOCERT dostupným na http://cosmetics.ecocert.com

Vlastnosti oleja z čajovníka

  • silné, širokospektrálne antibakteriálne
  • antifungálna, ktorá je známa svojou účinnosťou proti Candide
  • antivírusová a antiparazitová koža
  • čistí kožu postihnutú rôznymi infekciami
  • antiseptický
  • stimulant a tonikum
  • všeobecné protiinfekčné látky

S čím vám môže pomôcť?

  • čistenie a čistenie pokožky
  • starostlivosť a hygiena tukov, komplexná pokožka
  • juvenilné akné, rosacea, ekzém, herpes
  • hygiena pokožky vo všeobecnosti
  • kožný absces, lokalizované infekcie
  • vyrážka vrátane oblasti plienky
  • rany a nadmerne infikované kože
  • ústna, zápal ďasien, ústna hygiena
  • lupiny, skalp s problémami
  • intímna hygiena
  • čistenie povrchov, bielizeň

Ako používať olej z čajovníka

  • je produkt, ktorý sa zvyčajne nepoužíva ako taký na pokožke, ale množstvo odborníkov na aromaterapiu môže odporučiť použitie neriedeného miestneho oleja na malé časti pokožky
  • ako prísada v kozmetických prípravkoch sa používa v obvyklom dávkovaní 0,5 až 2%
  • ako prísada môže byť obsiahnutá v rôznych kozmetických prípravkoch: klany, séra, masky, krémy a pleťové vody, masti, balzamy
  • možno tiež pripraviť: krém na plienky, vlasové pokrývky hlavy, lokálne aplikačné sérum, dezodoranty, antiseptické gély
  • v ústnej hygiene v klokoterapii, v zubnej pasty alebo v ústnej vode
  • ako prísada do rôznych čistiacich roztokov na povrchy v domácnosti alebo niekoľko kvapiek na vlhkou špongiou, ktorá môže sanitáciu WC alebo kúpeľňa akomkoľvek prostredí, vrátane bubna práčky
  • niekoľko kvapiek v sedacom kúpeli v prípade mykózy alebo 1% pridané do intímneho hygienického gélu
  • nezriedené, v problematických úzkych oblastiach (koše), aplikované presne pomocou vaty alebo bavlneného tampónu dvakrát denne

Osobitné synergie

  • s esenciálnym olejom oregano a šalvia na antiinfekčný účinok
  • s esenciálnym olejom z palmarózy, bazalky, tymiánu a zálivu pre antifungálny účinok
  • s citrónovou silicou v ústnej hygiene
  • s esenciálnym levanduľovým olejom a olejom z čierneho rasce pre účinok proti akné
  • s esenciálnym olejom zo sibírskej borovice a citrónovou trávou na dezinfekciu povrchov kúpeľne a toalety

Skladovanie : tesne uzavreté na suchom mieste, vzdialené od tepla a svetla

Bezpečnostné údaje :

  • ako všeobecné pravidlo, pred použitím kozmetického prípravku sa odporúča vykonať skúšku sklonu lakťov minimálne 24 hodín pred aplikáciou
  • podrobnosti o  bezpečnom použití éterických olejov
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • kontraindikované v prvom trimestri gravidity
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • vonkajšie použitie; interné použitie sa odporúča pod vedením lekára alebo aromaterapeuta

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webových stránkach prvky sú založené na literatúre dostupné v knihách, vedeckých publikácií, webových stránok odkazovať fytoterapie, aromaterapia alebo hidrolaterapie protokoly kozmetiky a chémie kozmetiku, a dokumentácie od výrobcu / dodávateľa. Avšak, táto informácia je určený len pre informačné účely, nemajú v žiadnom prípade lekárske informácie a nezaoberajú našu zodpovednosť. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, poraďte sa s lekárom.