BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
                                                                  Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

         

                                     AKCIA 

                                            Nakúp nad 10, 20, 30 a 50 EUR a získaj darček podľa vlastného výberu

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Na tvár nepatria len krémy. pleťové oleje sú ideálne ...
Prečo vzniká akné, poznáte príčiny?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/zdraviezbylin/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – BIO Esenciálny olej Ylang Ylang 100ml

Cena 62.96
Pôvodná cena 69.96, Zľava 10.00 %
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 2-1-71
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Je to veľmi cenená esencia pre svoju sladkú kvetinovú, exotickú, smyslnú a zmyselnú vôňu. Má stimulujúce, afrodiziakálne a antidepresívne vlastnosti a v kozmetike sa používa pre svoje tonizujúce, revitalizačné a lesklé vlastnosti.

 

Ylang-Ylang esenciálny olej - popis a odporúčania

"Kvetina kvetín" dýcha exotická vôňa je intenzívna a antidepresívum, afrodiziakum a euforický rozpoznaná. Podstatou extrahovaný z ylang-ylang je zrejmé, v aromaterapii pre vyrovnávanie účinok na nervový systém tým, že podporuje relaxáciu, zníženie úzkosti a frustráciou. 
V kozmetike, esenciálny olej z ylang-ylang sa používa pre parfumovanie kompozícií a pre revitalizáciu tonikum a jednoduchý seboregulator v kožnej a kapiláry.

Spôsob výroby:  parnou destiláciou kvety, tretia destilácia

Zemepisná oblasť pôvodu: Madagaskar

Kvalita : Prírodná a organická kozmetika certifikovaná spoločnosťou Ecocert Greenlife

Prezentácia:  číra žltá kvapalina, stredná viskozita

Popis masti:  intenzívny parfum, sladko-kvetinový, mierne balsamický

Prísady (INCI):  kvetový olej cananga odorata * 
* 100% všetkých zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva. 
Certifikovaný ekologický a organický kozmetický produkt Ecocert Greenlife v súlade s normou ECOCERT dostupným na http://cosmetics.ecocert.com

Vlastnosti ylangylanového oleja

  • tonikum, stimulujúce, revitalizujúce, euforické
  • vyvážený nervový systém
  • antidepresívum, pomáha znižovať úzkosť a podráždenosť
  • antispazmodický
  • mierne segregátor
  • tónovanie pokožky a pokožky hlavy, utišujúce pokožku
  • parfuméria pre kozmetické a parfumové kompozície
  • má intenzívny, pretrvávajúci zápach

S čím vám môže pomôcť?

  • starostlivosť o pokožku vo všeobecnosti, vôňu pokožky a vlasov
  • starostlivosť o vlasy a pokožku hlavy, energia a lesk vlasov, stimulácia rastu vlasov
  • úľavu od úzkosti, depresie, stresu, agitovanosti, paniky, nízkeho libida
  • masáž narovnáva olejom alebo telovým krémom, teplá masáž, vonné kúpele
  • tvorba parfumov, najmä ženské, príprava odorantov a iných parfumovaných roztokov

Ako používať ylang-ylangový olej

  • je výrobok, ktorý sa na koži nepoužíva ako prídavná látka v kozmetike, parfumoch, vonných látkach a aromaterapeutických kompozíciách
  • dávka zvyčajne odporúčaná v kozmetických kompozíciách 0,5-2%
  • zriedená v rastlinnom oleji, aplikovaná ako všeobecná masáž alebo pozdĺž chrbtice
  • ako prísada na prípravu krémov, pleťových vody, kondicionérov, masla alebo telového mlieka
  • ako prísada na prípravu šampónov, krémov a kapilárnych masiek, vlasové séra
  • ako vonnú esenciu na prípravu odorantov, miestnych sprejov, vonných sviečok
  • ako prísada pre tekutý dezodoračný gél alebo tuhý (stick)
  • spolu s ďalšími základnými náplňami s vrcholovými, strednými a základnými tónmi na vytvorenie tekutých alebo tuhých parfumov
  • ako vonnú esenciu pre mydlá s mydlom a kozmetiku
  • vo sviečke alebo výparníku pre aromaterapiu a parfumovanie miestností

Skladovanie : tesne uzavreté na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu svetla

Bezpečnostné údaje :

  • ako všeobecné pravidlo, pred použitím kozmetického prípravku sa odporúča vykonať skúšku sklonu lakťov minimálne 24 hodín pred aplikáciou
  • podrobnosti o  bezpečnom použití éterických olejov
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • kontraindikované v prvom trimestri gravidity
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • má silný zápach; neodporúča sa používať vo vysokých koncentráciách, pretože môže spôsobiť nevoľnosť a bolesť hlavy
  • vonkajšie použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webových stránkach prvky sú založené na literatúre dostupné v knihách, vedeckých publikácií, webových stránok odkazovať fytoterapie, aromaterapia alebo hidrolaterapie protokoly kozmetiky a chémie kozmetiku, a dokumentácie od výrobcu / dodávateľa. Avšak, táto informácia je určený len pre informačné účely, nemajú v žiadnom prípade lekárske informácie a nezaoberajú našu zodpovednosť. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, poraďte sa s lekárom.


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód