BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky

                  

   

Mayam – BIO Hamamelisova voda 100ml

Cena 4.95
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 1-3-3
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Hamamelisova voda - popis a odporúčania

Známa pre svoj tonizujúci, sťahujúci a čistiaci účinok, je dobrou voľbou pre starostlivosť o zmiešanú / mastnú pokožku. 

Vďaka zvýhodneniu mikrocirkulácie je hamamelisova voda užitočná pre komorové komplexy alebo na zmiernenie problémov s venóznou nedostatočnosťou.

Hamamelis alebo "orech čarodejnice" je ker pochádzajúci z lesov zo Severnej Ameriky a Kanady, veľmi odolný voči nízkym teplotám. 

Má úzke a podivné kvety so žltými prúžkami.

Spôsob výroby:  získaná destiláciou nadzemných častí rastliny

Krajina pôvodu: Francúzsko

Kvalita : Prírodný a organický kozmetický výrobok certifikovaný spoločnosťou Ecocert

Obsah:  číra tekutina, charakteristický bylinný zápach

Ingrediencie (INCI):  kvetová voda hamamelis virginiana * 
* 100% všetkých zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva. 
Certifikovaný ekologický a organický kozmetický produkt Ecocert Greenlife v súlade s normou ECOCERT dostupným na http://cosmetics.ecocert.com

Vlastnosti 

  • zmenšuje póry
  • pomáha čistiť pokožku a odstraňovať nečistoty
  • stimuluje mikrocirkuláciu a zvyšuje pevnosť pokožky
  • znižuje pocit ťažkých nôh, zmierňuje edém a kŕčové žily

S čím vám môže pomôcť?

  • je priaznivý produkt pre akýkoľvek typ pleti, najmä pre zmiešanú / mastnú pleť
  • v starostlivosti o pokožku
  • tlmí kruhy a vačky pod očami
  • pri zmierňovaní pocitu ťažkých končatín
  • na prípravu dezodorantov

Ako ju používať v kozmetike

  • je produkt, ktorý môže byť použitý ako taký, aplikovaný priamo na pokožku
  • postriekať alebo rozotrieť na pokožku ako atraktívny a čistiaci toner
  • môže byť začlenená do kozmetických prípravkov namiesto vody alebo v kombinácii s inými kvetinovými vodami; v emulziách sa pridá do vodnej fázy
  • ako prísada na prípravu tonerov, čistiacich prostriedkov, gélov, pleťových krémov a krémov na tvár
  • v kombinácii so zelenou hlinou a práškom amla, na výrobu masky
  • ako prísada pri príprave prostriedkov na špecifické obehové aplikácie: gély a emulgované krémy
  • ako prísada na prípravu tekutých dezodorantov 

 

Skladovanie: chráňte pred svetlom a teplom, najlepšie v chladničke

Bezpečnostné údaje : kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.





Doporučujeme zakúpiť spolu s tovarom