BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky

                  

   

Mayam - BIO Olivový olej 100ml

Cena 6.00
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 1-1-45
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Je výživný, zmäkčujúci antioxidant, prináša mnoho prínosov pre pokožku a vlasy. 

Chráni kožu pred dehydratáciou, zmierňuje účinky starnutia pokožky, dodáva vlasom silu a lesk. 

Obsahuje skvalén, fenolové zlúčeniny, fytosteroly a vitamín E.

 

Olivový olej - popis a odporúčania

Olivový olej je v kozmetike ocenený za svoj nutričný, antioxidačný a zmäkčujúci účinok. 

Používa sa na starostlivosť o pokožku a vlasy kvôli dehydratácii, oprave a liekom proti bolestiam.

Spôsob výroby: lisovanie za studena, prvé stlačenie

Zemepisná oblasť pôvodu: Španielsko

Kvalita : Prírodný a organický kozmetický výrobok certifikovaný spoločnosťou Ecocert

Prezentácia: zelenkastá farba , charakteristický zápach

Prísady (INCI): olej olea europaea * 
* 100% všetkých zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva. 
Certifikovaný ekologický a organický kozmetický produkt Ecocert Greenlife v súlade s normou ECOCERT dostupným na http://cosmetics.ecocert.com 

Vlastnosti olivového oleja

  • upokojujúce a výživné, vyživuje kožu do hĺbky a vyrovnáva prirodzený hydratačný systém pokožky
  • antioxidant, chráni pred škodlivým účinkom voľných radikálov a znižuje účinky starnutia
  • mierne protizápalové 
  • upokojujúce, znižuje sčervenanie a podráždenie
  • veľmi jemná, dobre znášaná najcitlivejšou pokožkou
  • chráni farbu vlasov a vyživuje vlasy

Ako ju používať v kozmetike

  • je produkt, ktorý sa môže použiť ako taký, aplikovaný priamo na pokožku a vlasy
  • je vhodná na suchú, starnúcu, poškodenú pokožku a starostlivosť o suché, poškodené vlasy
  • je tiež dobre znášaná citlivou pokožkou, môže byť tiež súčasťou krémov alebo kondicionérov na starostlivosť o pleť pre deti
  • ako prísada na prípravu bohatých krémov, balzamov a masti, kapilárnych masiek
  • ako prísada na prípravu mydiel
  • ako prísada pre balzam na pery, olej na starostlivosť o nechty, krém na ruky a nohy

Skladovanie : skladujte najlepšie pod 25 ° C, chráňte pred vlhkosťou a svetlom

Bezpečnostné údaje : kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.