BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
                                                                  Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

         

                                     AKCIA 

                                            Nakúp nad 10, 20, 30 a 50 EUR a získaj darček podľa vlastného výberu

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Na tvár nepatria len krémy. pleťové oleje sú ideálne ...
Prečo vzniká akné, poznáte príčiny?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/zdraviezbylin/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – BIO Petitgrainový esenciálny olej 10ml

Cena 5.72
minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov
Výrobca Mayam
Kód produktu 2-1-48
Dostupnosť na sklade
KS

Regenerácia pokožky a vyvážená sekrécia kožného mazu sa používa v kozmetike najmä pre mastné, akné a mastné vlasy. V aromaterapii sa používa ako vyvážená a harmonická a v parfumérii je vysoko cenená pre sviežú, kvetovo-ovocnú vôňu.

 

Petitgrain esenciálny olej - popis a odporúčania

Petitgrainový olej je jedným z troch esenciálnych olejov získaných z horkého oranžového stromu. Petitgrain olej sa destiluje z listov a mladých vetiev, iný druh oleja sa získava z kôry ovocnej (používa sa v podstate na predjedlá, likéry) a najdrahšie éterický olej - za neroli - sa získava z kvetov. Nezrelé horké pomaranče sú veľkosti niektorých čerešní, preto názov "petit grain", čo znamená "malé bobule".

Petitgrain silica je stále viac zrejmé, že vzhľadom na jeho kozmeticky aktívnu regeneráciu pokožky, protizápalové, ktoré prispievajú k hojenie kože, tónovanie a revitalizáciu kožné tkanivá. Rovnako je potrebné poznamenať Oživujúce účinok a vyrovnávací účinok mazu, čo je veľmi užitočné pre mastnú pleť alebo akné tendencií, ako aj mastnú pokožku hlavy.

Spôsob výroby:  parnou destiláciou z čerstvých listov a mladých konárov

Zemepisná oblasť pôvodu:  Paraguaj

Kvalita : Prírodná a organická kozmetika certifikovaná spoločnosťou Ecocert Greenlife

Prezentácia:  číra žltá kvapalina

Olfactive popis:  Čerstvá, intenzívna, ovocno-kvetinová vôňa, pikantné tóny a mierne horká

Ingrediencie (INCI):  citrus aurantium amara leaf / twig oil * 
* 100% všetkých zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva. 
Certifikovaný ekologický a organický kozmetický produkt Ecocert Greenlife v súlade s normou ECOCERT dostupným na http://cosmetics.ecocert.com

Vlastnosti petitgrainového oleja

  • vyvážené vylučovanie kožného mazu
  • regenerátor pleti, zjazvenie
  • revitalizácia, tonizácia kože
  • nie je fotosenzibilizujúci a jemný na pokožku
  • protizápalové, mierne čistiace
  • antispazmotické, pomáha prerušiť svaly
  • utišujúci a vyvážený nervový systém, sedatívny, harmonizujúci
  • esencia pre parfumáciu kozmetiky a tvorbu parfumov

S čím vám môže pomôcť? 

  • hygieny a starostlivosti o pokožku, najmä tuku, zmiešanej pokožky
  • hygieny a starostlivosti o pleť s akné
  • starostlivosť o vlasy a pokožku hlavy
  • svalové kŕče, stresujúce oblasti v tele
  • adjuvans pri zmierňovaní kardiovaskulárnych problémov: arytmie, palpitácie
  • v prípade úzkosti, nespavosti v dôsledku pocitu osamelosti
  • v prípade depresie, sentimentálnych problémov, obsesií, nervového napätia

Ako používať petitgrainový olej

  • je produkt, ktorý sa na koži nepoužíva len ako zložka kozmetiky, parfumov a aromaterapeutických zmesí
  • zvyčajné dávkovanie uvedené pre kozmetické prípravky 0,5 až 2%
  • pokles dennej dávky krému; 1-2 kvapky v dávke šampónu
  • zriedená v rastlinnom oleji, aplikovaná masírovaním na chrbte, pozdĺž stĺpca alebo na napnutých miestach
  • zriedená v rastlinnom oleji, aplikovaná masážou na slnečný plexus pre kardiovaskulárne problémy, palpitácie, úzkosť
  • zmiešaný s rastlinným olejom a prípadne ďalšími esenciami, ako je pulzný parfum a pre inhaláciu aromaterapie
  • ako prísada na prípravu čistiacich prostriedkov, šampónov, sprchových gélov a kúpeľov
  • ako zložka pri príprave krémov, sér, pleťových vody, masiek, kondicionérov, telových mliečnych roztokov
  • vzduch rozptýlený cez aromaterapiu alebo výparník; má príjemnú vôňu a deti
  • spolu s ďalšími základnými náplňami s vrcholovými, strednými a základnými tónmi na vytvorenie tekutých alebo tuhých parfumov

Skladovanie : tesne uzavreté na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu svetla

Bezpečnostné údaje :

  • ako všeobecné pravidlo, pred použitím kozmetického prípravku sa odporúča vykonať skúšku sklonu lakťov minimálne 24 hodín pred aplikáciou
  • podrobnosti o  bezpečnom použití éterických olejov
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • kontraindikované v tehotenstve
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • vonkajšie použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webových stránkach prvky sú založené na literatúre dostupné v knihách, vedeckých publikácií, webových stránok odkazovať fytoterapie, aromaterapia alebo hidrolaterapie protokoly kozmetiky a chémie kozmetiku, a dokumentácie od výrobcu / dodávateľa. Avšak, táto informácia je určený len pre informačné účely, nemajú v žiadnom prípade lekárske informácie a nezaoberajú našu zodpovednosť. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, poraďte sa s lekárom.


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód