BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
                                             Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

          AKCIA

          Pri objednávke nad 20euro Ceta - Slezová masť 20g ZDARMA

          Pri objednávke nad 50euro Mayam - Amla prášok 100g a doprava ZDARMA

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Na tvár nepatria len krémy. pleťové oleje sú ideálne ...
Prečo vzniká akné, poznáte príčiny?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/zdraviezbylin/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – BIO Ricínový olej 100ml

Cena 6.24
minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov
Výrobca Mayam
Kód produktu 1-1-58
Dostupnosť na sklade
KS

Popis a odporúčania

Ricin je ročná okrasná rastlina, ktorá sa rozprestiera v tropických oblastiach, ale aj v miernom podnebí. 

Stonka je zelená alebo červená, kvety sú intenzívne červené a ovocie je kapsula obsahujúca 3 semená bohaté na olej. 

Ricínový olej je hustý, viskózny, bohatý na mastné kyseliny. 

Vďaka svojej pôvodnej štruktúre je ideálnym disperzným médiom pre pigmenty v make-upových výrobkoch.

Spôsob výroby: lisovaním surových semien za studena

Zemepisná oblasť pôvodu: India

Kvalita : Prírodný a organický kozmetický výrobok certifikovaný spoločnosťou Ecocert

Prezentácia: číra kvapalina, žltkastá farba, vysoká viskozita, takmer bez zápachu

Na pokožke: pomalá absorpcia, mastná, 

Prísady (INCI): olej zo semien ricinus communis * 
* 100% všetkých zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva. 
Certifikovaný ekologický a organický kozmetický produkt Ecocert Greenlife v súlade s normou ECOCERT dostupným na http://cosmetics.ecocert.com

Vlastnosti ricínového oleja

  • je jedným z najviac viskóznych rastlinných olejov
  • posilňujúce vlasy, nechty
  • podporuje rast vlasov
  • zvláčňujúca a výživná
  • antibakteriálne kvôli obsahu kyseliny ricínolejovej
  • antipigmentar
  • mierne uzdravujúce a upokojujúce
  • dobrý disperzant pre pigmenty a prípravky na tvorbu perličiek (rúž)
  • posilňuje vlasy, nechty, riasy a obočie, čím podporuje ich rast
  • regenerátor pre suché vlasy, chemicky ošetrené

S čím vám môže pomôcť?

  • starostlivosť o vlasy a regeneráciu
  • posilňujú vlasy, riasy a obočie
  • v liečbe boja proti vypadávaniu vlasov
  • starostlivosť o pokožku postihnutá prasklinami a podráždením
  • zlepšenie pigmentových škvŕn, vekové škvrny a tehotenstvo
  • starostlivosť o nechty, prasknuté nechty, zlomené alebo rozdelené
  • prípravu make-upov

Ako ju používať v kozmetike

  • je produkt, ktorý môže byť použitý ako taký, aplikovaný priamo na kožu, vlasy, nechty 
  • vo vlasových aplikáciách sa odporúča kombinovať s ľahkými, tekutými rastlinnými olejmi
  • ako prísada na prípravu masiek, krémov, balzamov a kapilár
  • ako prísada pre make-up prípravky: rúž, balzam na pery, riasenka, make-up
  • pri príprave dvojfázového čistiaceho prostriedku alebo čistiaceho mlieka
  • ako prísada v séroch na stimuláciu rastu vlasov
  • čisté alebo v kombinácii so špecifickými zložkami vo forme kúpeľa na nechty

Osobitné synergie

  • s bielym sadlinovým olejom a esenciálnym mrkvovým olejom na zmäkčenie pigmentácie
  • s kokosovým olejom a esenciálnym olejom z cédra na vlasovú masku
  • s jojobovým olejom a ylang-ylangovým éterickým olejom pre suché vlasy s rozdelenou špičkou
  • s citrónovou silicou na starostlivosť o nechty

Skladovanie : skladujte najlepšie pod 25 ° C, chráňte pred vlhkosťou a svetlom

Bezpečnostné údaje : kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód