BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
                                             Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

          AKCIA

          Pri objednávke nad 20euro Ceta - Slezová masť 20g ZDARMA

          Pri objednávke nad 50euro Mayam - Amla prášok 100g a doprava ZDARMA

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Na tvár nepatria len krémy. pleťové oleje sú ideálne ...
Prečo vzniká akné, poznáte príčiny?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/zdraviezbylin/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Esenciálny olej – Helichrysum 2ml

Cena 17.61
Pôvodná cena 18.54
Zľava 5.00 %
minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov
Výrobca Mayam
Kód produktu 2-1-26
Dostupnosť na sklade
KS

Je to vzácny esenciálny olej s uznávanými cnosťami, ktoré sa používajú v prípade Couperose, rosacei, zjazvenie, modriny, opuchy, strie, ktoré sa používajú v aplikáciách pre omladenie pleti, stimuluje krvný obeh a zvyšujú pevnosť pokožky

 

Esenciálny olej nesmrteľných - popis a odporúčania

Je to drahocenný éterický olej s uznávanými čnosťami. Je zrejmé, pre priaznivé pôsobenie Couperose, rosacea, jazvy a hematóm je použitý v aplikáciách, ako sú antikoagulačnej silný anti-hematómu zmierniť otlaky stimulovať krvný obeh, omladenie kože a sprísnenie kože. 

Existuje mnoho druhov suchých, môžu pochádzať z rôznych geografických oblastiach, ako je Balkán, je však známe, že iba odroda Helichrysum italicum subsp. Italicum dáva zvýšenú účinnosť na základe vysokej koncentrácie neryl acetát, gama-curcumene a italidione zabezpečuje efektívnosť silice v rozsahu popísaného nižšie.

Spôsob výroby: parou destiláciou kvetín 
Pôvod: Francúzsko

Kvalita: čistý esenciálny olej a prírodné 

vône: intenzívna špecifická sladké a zemité, sa skóre sena, trávy, ovocia a medu 
Prezentácia: tekutina s nízkou viskozitou, svetlo žlté 

v názve uvedenej zlúčeniny: neryl acetát, gama-curcumene, italidone

Prísady (INCI):  Helichrysum italicum kvetinový olej 
Odroda: Helichrysum italicum subsp. italicum

...

Na aký olej sa používa?

  • reabsorpcia hematómov, rýchle zníženie modrín a ekchymóz
  • zlepšenie vzhľadu pokožky ovplyvnenej ružovka, cuperóza
  • omladenie pokožky, ošetrenie proti starnutiu
  • zlepšuje vzhľad a stav starnutia pokožky
  • zvyšuje pevnosť tkaniva
  • útlm opuchu, flebitída, telesná trauma
  • stimulujúci proces zjazvenia
  • zlepšuje krvný obeh
  • útlm krku, kŕčové žily
  • znižuje pocit ťažkých končatín
  • protizápalové, protizápalové, protireumatické činidlo
  • čuchový pomáha zmierniť napätie, uvoľniť sa z minulosti a zmierniť emocionálny šok
  • ako adjuvans pri zmierňovaní symptómov menopauzy, najmä pri návaloch horúčavy

...

Ako ju používať v kozmetike a aromaterapii

  • je produkt, ktorý sa nepoužíva len na pokožku, používa sa iba v zriedenej forme v rastlinnom oleji alebo v kozmetických prípravkoch
  • odporúčaná dávka pre prostriedky aplikované na pokožku 0,2-2%
  • zriedená v rastlinnom oleji, až 65 kvapiek esenciálneho oleja pre 100 ml rastlinného oleja
  • ako prísada na prípravu krémov, balzamov, masti, olejových zmesí, sér

...

Skladovanie : tesne uzavreté na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu svetla

Bezpečnostné údaje :

  • ako všeobecné pravidlo, pred použitím kozmetického prípravku sa odporúča vykonať skúšku sklonu lakťov minimálne 24 hodín pred aplikáciou
  • podrobnosti o  bezpečnom použití éterických olejov
  • zakázané pre deti mladšie ako 3 roky, vo všeobecnosti kontraindikované pre deti do 6 rokov okrem miestnych a krátkodobých
  • kontraindikované v gravidite trim I; používa sa so zmiernenie v trim. II a III, krátkodobé, lokalizované, ale vyhýbajúce sa bruchu
  • kontraindikované u ľudí, ktorí sú liečení antikoagulanciami
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • vonkajšie použitie; interné použitie sa odporúča pod vedením lekára alebo aromaterapeuta

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webových stránkach prvky sú založené na literatúre dostupné v knihách, vedeckých publikácií, webových stránok odkazovať fytoterapie, aromaterapia alebo hidrolaterapie protokoly kozmetiky a chémie kozmetiku, a dokumentácie od výrobcu / dodávateľa. Avšak, táto informácia je určený len pre informačné účely, nemajú v žiadnom prípade lekárske informácie a nezaoberajú našu zodpovednosť. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, poraďte sa s lekárom.


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód