BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
                                                                  Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

         

                                     AKCIA 

                                            Nakúp nad 10, 20, 30 a 50 EUR a získaj darček podľa vlastného výberu

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Na tvár nepatria len krémy. pleťové oleje sú ideálne ...
Prečo vzniká akné, poznáte príčiny?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/zdraviezbylin/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Esenciálny olej – Myrha 5ml

Cena 9.06
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 2-1-62
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Vzácna esencia osviežujúcej chuti sa vyznačuje svojimi hojivými, protizápalovými a protizápalovými vlastnosťami na pokožke. Je to antiseptické a antalgické, užitočné v rôznych kozmetických a aromaterapeutických aplikáciách.

 

Esenciálny olejový olej - popis a odporúčania

Od dávnych čias sa myrrická živica používa ako pre svoju arómu, tak aj pre svoje pozoruhodné vlastnosti na telo a ducha. Veľmi chválený v starom svete, ktorý sa používa ako liek zo strany čínskych, Grékov a Egypťanov, je spomenutý v Starom zákone, ako je používaný v kresťanskej liturgickej slávnosti.

Smirna je domorodý ker v Somálsku a Etiópii, ktorý vyrastie až 5 metrov vysoký. Keď je kôra rez, strom vyžaruje viskózny žltá guma, ktorá po vysušení sa oddestiluje s vodnou parou, čím sa získa esenciálny olej.

V dnešnej dobe sa myrha používa v tradičnej čínskej medicíne, Ayurveda, Unani medicína a alopatické lekárstvo.

Iné mená: myrrhový olej

Spôsob výroby:  parou destiláciou zo suchého oleorezínu

Zemepisná oblasť pôvodu:  Somálsko

Prezentácia:  Stredne viskózna kvapalina, žltohnedá farba

Olupujúci popis:  Jasný, teplý a mierne sladký zápach s poznámkami z dreva a mäkkého dreva

Hlavné zlúčeniny:  furanoeudesma-1,3-diény, lindestrén, curzeren

Zložky (INCI):  olej komparóza myrrha

Vlastnosti myrrhového oleja

  • hojenie kože, oprava kože
  • antiseptické, protiinfekčné
  • stimuluje regeneráciu pokožky
  • protizápalové, antalgické
  • antiinfekčné, protivírusové, parazitidy, čistenie
  • upokojujúce, upokojujúce, uprednostňujú meditáciu
  • esencia s poznámkami pre parfumy

Odporúčania, aplikácie

  • všeobecná starostlivosť o pleť s problémami
  • starostlivosť o zrelú, starnúcu pokožku
  • akné starostlivosť o pleť
  • rany, ťažké zjazvenie, popraskanú pokožku, ekzém, vredy
  • infekcie kože
  • pánske výrobky starostlivosti, po holení
  • gingivitída, afty, abscesy, periodontitída, stomatitída
  • spálenie, malé popáleniny
  • úzkosť, fóbie
  • hypertyroidizmus, hyperaktivita

Ako ju používať v kozmetike a aromaterapii

  • je produkt, ktorý sa na kožu nepoužíva len ako zložka kozmetických prípravkov a aromaterapeutických zmesí
  • zvyčajná dávka v kozmetických prostriedkoch 0,5 - 2%
  • ako prísada na prípravu krémov, balzámov, sér, masiek, masti, olejových zmesí
  • ako prísada do zubnej pasty, ústnej vody, klokanových roztokov, gingiválnej masáže
  • zriedená v rastlinnom oleji, aplikovaná masážou pozdĺž chrbtice alebo hrudníka
  • spolu s ďalšími esenciami, vytvoriť parfumy
  • rozptýlený vzduch pre pokojnú osviežujúcu atmosféru

Skladovanie : tesne uzavreté na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu svetla

Bezpečnostné údaje :

  • ako všeobecné pravidlo, pred použitím kozmetického prípravku sa odporúča vykonať skúšku sklonu lakťov minimálne 24 hodín pred aplikáciou
  • podrobnosti o bezpečnom použití éterických olejov
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • kontraindikované v tehotenstve
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • vonkajšie použitie; interné použitie sa odporúča pod vedením lekára alebo aromaterapeuta

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webových stránkach prvky sú založené na literatúre dostupné v knihách, vedeckých publikácií, webových stránok odkazovať fytoterapie, aromaterapia alebo hidrolaterapie protokoly kozmetiky a chémie kozmetiku, a dokumentácie od výrobcu / dodávateľa. Avšak, táto informácia je určený len pre informačné účely, nemajú v žiadnom prípade lekárske informácie a nezaoberajú našu zodpovednosť. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, poraďte sa s lekárom.


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód