BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky

Všetky akcie platia v období od 01.02. – 28.02.2019

                                                                                 

       Nakúp tovar v hodnote min 10 EUR a získaj zľavu 5% z objednávky. Pre získanie zľavy zadaj v nákupnom košíku zľavový kupon: zlava5

      Nakúp tovar v hodnote min 25 EUR a získaj zľavu 10% z objednávky. Pre získanie zľavy zadaj v nákupnom košíku zľavový kupon: zlava10                                                             

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Esenciálny olej – Santal Amyris 10ml

Cena 6.24
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 2-1-59
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Deodorizuje balsamickú, drevitú a jemnú pižmovú vôňu, ktorá sa používa ako vonná esencia s pozadím a ako fixátor parfumov. V aromaterapii sa používa ako lymfatický a venózny dekongestant, pre kardiotonickú, vyváženú, pozitívnu, priaznivú kontempláciu a relaxáciu.

 

Esenciálny olej od Santal Amyris - popis a odporúčania

Drevo santalového dreva na Haiti je tak bohaté na oleje, ktoré obyvatelia Haiti používajú ako lampu, pretože dlho spaľuje. Esenciálny olej destilovaný z dreva stromu uvoľňuje balsamikovú, drevitú vôňu s poznámkami z pižma a používa sa v parfumérii, aromaterapii a kozmetických aplikáciách. 
Poznámka: nesmie sa miešať s esenciálnym santalovým olejom, ktorý má podobný, ale intenzívny a intenzívny zápach a ktorý je oveľa drahší.

Ostatné mená: amiris, haitské santalové drevo, červené santalové drevo

Spôsob výroby:  parou destiláciou z dreva

Zemepisná oblasť pôvodu: Haiti

Prezentácia:  Stredne viskózna kvapalina, žltohnedá farba

Chuťový popis:  drevený, balsamický, teplý, s jemnými pižmami

Zložky (INCI):  olej z kôry amyris balsamifera

Vlastnosti santalového dreva amyris

  • lymfatický a venózny dekongestant
  • stimulant periférnej cirkulácie
  • stimuluje činnosť srdca
  • vyvážený, prispôsobivý
  • pozitívny, užitočný pri rekonvalescencii, úzkosti, únave
  • uprednostňuje vhodné prostredie pre relaxáciu a meditáciu
  • vôňa so základnými tónmi, fixátor parfumov

Ako používať santalové drevo amyris

  • je produkt, ktorý sa na kožu nepoužíva len ako zložka kozmetických prípravkov a aromaterapeutických zmesí
  • zriedená v rastlinnom oleji, aplikovaná aromaterapeutickou masážou na zadnej strane alebo so solárnym plexom, až do 10%
  • ako zložka krémov a balzamov pre žilové a obehové problémy, kŕčové žily
  • indikatívna dávka na zaradenie do kozmetických prostriedkov na starostlivosť o pokožku 0,5 až 3%
  • ako vôňu esencie s orientálnymi poznámkami, ale aj ako kozmetické aktívum pre starostlivosť a hygienu vrátane mužov
  • ako prísada pre výrobky na starostlivosť o vlasy
  • v odparovačoch, voňavých sviečkach alebo aromaterapeutických sviečkach, spojených s inými esenciami, pre relaxačnú atmosféru vhodnú na ticho alebo meditáciu
  • spolu s ďalšími základnými náplňami s vrcholovými, strednými a základnými poznámkami, na vytvorenie kvapalných alebo pevných parfumov ako základnej poznámky a fixátora

Skladovanie : tesne uzavreté na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu svetla

Bezpečnostné údaje :

  • ako všeobecné pravidlo, pred použitím kozmetického prípravku sa odporúča vykonať skúšku sklonu lakťov minimálne 24 hodín pred aplikáciou
  • podrobnosti o bezpečnom použití éterických olejov
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • kontraindikované v prvom trimestri gravidity
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • vonkajšie použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webových stránkach prvky sú založené na literatúre dostupné v knihách, vedeckých publikácií, webových stránok odkazovať fytoterapie, aromaterapia alebo hidrolaterapie protokoly kozmetiky a chémie kozmetiku, a dokumentácie od výrobcu / dodávateľa. Avšak, táto informácia je určený len pre informačné účely, nemajú v žiadnom prípade lekárske informácie a nezaoberajú našu zodpovednosť. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, poraďte sa s lekárom.