BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky                  

                           Ku každej objednávke darček podľa vlastného výberu :)

                           Nezabudnite si vložiť darček do nákupného košíka   

Mayam – Esenciálny olej z bobkových listov 10ml

Cena 8.90
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 2-1-16
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Je antibakteriálny so širokým spektrom, uznávaným antifungálnym a antracitovým prostriedkom, ktorý sa používa na ústnu hygienu, mykózu a kožné infekcie, zápal, reumatickú bolesť. Je to antioxidant, čistiaci prostriedok na pokožku a pokožku hlavy, kapilárny toner a celkový tonik.

 

Essential Dafin Oil - opis a odporúčania

Olej destilovaný z listov zálivu je známy pre svoje antiseptické, protizápalové a analgetické používané v aromaterapii aplikáciách v prípade mycosis a infekcie kože, reumatických a svalové bolesti. Sa používa v kozmetike a hygieny starostlivosť o pleť a vlasy, ako tonikum, antioxidant a očisťovanie.

Iné mená: laur, ušľachtilý vavrín, vavrína obyčajná

Spôsob výroby:  parou destiláciou z listov

Prezentácia:  Číra, svetložltá tekutina, nízka viskozita

Opisný popis: Špecifická zápachová vôňa, bylinné, pikantné, mierne kafrovité a sladké

Zložky (INCI):  Listový olej laurus nobilis

Vlastnosti základného oleja z bobkového listu

  • silné antibakteriálne so širokým spektrom
  • antivírusové, antifungálne
  • čistenie
  • poburujúce
  • antioxidant
  • antalgický, zmierňuje bolesť
  • expektorant a mukolytikum
  • kapilárne tonizovanie, stimuluje rast vlasov
  • všeobecné tonikum, pomáha sústrediť sa a dôverovať vo svoje vlastné silné stránky

Aplikácie, odporúčania

  • tuku jeden, ten s akné tendencie
  • to tern, matur
  • Poruchy kože: akné, furunkulóza, vredy
  • mykózy a kožných infekcií
  • reumatizmus, artritída, neuralgia
  • ochorenia dýchacích ciest
  • intímna hygiena (Candida)
  • problémy so skalpom, lupiny
  • orálna hygiena, orálna ústna dutina, zápal ďasien
  • mentálna asténia, depresia

Použitie v kozmetike a aromaterapii

  • je produkt, ktorý sa nepoužíva čisto na pokožku, len zriedený rastlinným olejom alebo ako zložka na prípravu kozmetických a aromaterapeutických zmesí
  • dávka zvyčajne odporúčaná v kozmetických kompozíciách 0,5 - 2%
  • zriedená v rastlinnom oleji, 10-60 kvapiek na 100 ml oleja
  • môže obsahovať ako zložku tonery, pleťové vody, krémy, masky, kapiláry, šampóny, sérum, balsam
  • ako prísada do zubnej pasty, ústnej vody alebo gingiválnych masážnych roztokov
  • ako prísada do masti, kondicionérov alebo gélov na lokálne použitie
  • zriedená v rastlinnom oleji na masáž na slnečnom plexu pre intuíciu, inšpiráciu, sebadôveru; pre hrudníkové a hrudné výplne potkanov v prípade chrípky, virozy, respiračných porúch
  • v odparovačoch alebo v aromaterapeutických sviečkach

Skladovanie : tesne uzavreté na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu svetla

Bezpečnostné údaje :

  • ako všeobecné pravidlo, pred použitím kozmetického prípravku sa odporúča vykonať skúšku sklonu lakťov minimálne 24 hodín pred aplikáciou
  • podrobnosti o bezpečnom použití éterických olejov
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • kontraindikované v prvom trimestri gravidity
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • vonkajšie použitie; interné použitie sa odporúča pod vedením lekára alebo aromaterapeuta

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webových stránkach prvky sú založené na literatúre dostupné v knihách, vedeckých publikácií, webových stránok odkazovať fytoterapie, aromaterapia alebo hidrolaterapie protokoly kozmetiky a chémie kozmetiku, a dokumentácie od výrobcu / dodávateľa. Avšak, táto informácia je určený len pre informačné účely, nemajú v žiadnom prípade lekárske informácie a nezaoberajú našu zodpovednosť. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, poraďte sa s lekárom.