BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky  

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam - Extrakt z akmelky 100ml

Cena 84.80
Pôvodná cena 94.22, Zľava 10 %
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 3-1-49
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
ks

Extrakt z akmelky - popis a odporúčania

Acmella je domorodá rastlina v Brazílii, dnes kvitne po celý rok v tropických oblastiach a používa sa po stáročia na Madagaskare a v Réunionu ako liečivá rastlina. Z kozmetického hľadiska je akmelka zaujímavá pre obsah alkylamidu.

Exract je koncentrovaný, všestranný a ľahko sa integruje do skladieb. Extrakt Acmella môže byť začlenený do širokej škály kozmetických prípravkov, kvapalín alebo tuhých látok.

PRIJATIE:  Kožný kolagén sa dlhodobo venuje osobitnú pozornosť ochrane, stimulácii alebo oprave. Pozornosť je zameraná na tento extrakt do prostredia okolo kolagénu, ktorého cieľom je posilnenie dermatologickej architektúry. Hustota a pevnosť kože sa zlepšujú, drsnosť pokožky sa znižuje. Extrakt má dobre vymedzenú účinnosť proti starnutiu, pričom základným mechanizmom je vnútorné napätie.

Synonymá : acmella oleracea, spilanthes acmella, paracress

Spôsob výroby : výťažok z rastlinných kvetov v olejovej báze (frakcionovaný kokosový olej)

Pôvod a kvalita : úplne prirodzené, bez prísad, parfumov alebo konzervačných látok. Zemepisná oblasť rastlinného pôvodu je Južná Afrika, extrakt sa vyrába vo Francúzsku

Prezentácia: Číra, slabo žltkastá tekutina bez zápachu 
Hustota: 0,95

Zložky (INCI):  kaprylový / kaprinový triglycerid, spilanthes acmella flower extract

Vlastnosti akmelového extraktu

  • stimuluje interakcie medzi kolagénom a kožnými fibroblastmi
  • posilňuje pokožku, zlepšuje hustotu pokožky
  • zvyšuje pevnosť pokožky vo vnútri
  • posilňuje architektúru dermy
  • znižuje drsnosť pokožky
  • stimuluje celulárnu dynamiku, zužuje dermis
  • pôsobí na vyhladenie pokožky
  • je odolný proti oxidácii, nie je citlivý na teplo

Odporúčania, aplikácie

  • pre pokožku: ošetrenie proti starnutiu, krémy a vrásky, prípravky na kontúrovanie tváre
  • oči a aplikácie obrysov pera
  • pre telo: reštrukturalizačné krémy, krémy na pevnosť pokožky, proti striekačke, prípravky po tehotenstve, post-diétne chudnutie, silueta krémy
  • makeup výrobky: make-up, rúž

Ako ju používať v kozmetike

  • je kozmetické aktívum, ktoré sa nepoužíva na koži ako takej, rovnako ako zložka na prípravu kozmetiky
  • zvyčajne odporúčané dávkovanie 2%
  • V emulziách sa môže pridávať buď v konečnej fáze, alebo v tukovej fáze
  • s extraktom acmella možno pripraviť: oleje na tvár a tela, sérum, emulgované krémy, bezvodé krémy, olejové zmesi, balzamy

...

Skladovanie : v chlade, v uzavretej nádobe, mimo priameho svetla a vlhkosti

Bezpečnostné údaje : Neuchovávajte, dodržiavajte odporúčané dávkovanie. kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.