BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky  

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Extrakt z Maca 10g

Cena 7.40
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 3-1-18
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
ks

Koncentrované kozmetické aktívum, ktoré sa používa na stimuláciu rastu vlasov, prevenciu alebo spomalenie vypadávania vlasov a zlepšenie stavu pokožky hlavy. 

Koža je tiež cenená ako aktívna zložka, ktorá stimuluje syntézu kolagénu, zvyšuje elasticitu a pevnosť pokožky.

 

Popis a odporúčania

Maca, posvätná rastlina Inkov, pochádza z Peru a nazýva sa peruánsky ženšen. 

Maka sa v súčasnosti používa ako potravina alebo potravinový doplnok v suchom a mletom stave, s bohatou a rôznorodou kompozíciou zriedkavo nájdenou v jedinej rastline. Skladá sa z bielkovín, sacharidov, aminokyselín, stopových prvkov a mastných kyselín, ktoré poskytujú energiu, stimuluje imunitný systém, anemický antidepresíva a dokonca afrodiziakom. 

V kozmetike:  nedávny výskum ukázal, že extrakt makaku má pozoruhodný účinok na pokožku hlavy. Používa sa na stimuláciu rastu vlasov, prevenciu alebo spomalenie vypadávania vlasov a zlepšenie stavu pokožky hlavy. 

Obsahuje ako účinné látky:  maceráty a makadam

Spôsob výroby:  maceráciou v rastlinnom glyceríne koreňa maky

Prezentácia:  žltohnedá viskózna kvapalina s charakteristickou vôňou  
Hustota: 1,2 - 1,3   
Poznámka: výrobok je balený v gramoch, takže úplne nenaplní fľašu (10 gr = 8 ml)

Zložky (INCI): glycerín, koreňový extrakt z koreňa meyenii

 

Osobitné vlastnosti a odporúčania pre vlasy

Vlastnosti pokožky a odporúčania

  • bunkové násobenie v koreni vlasov
  • stimuluje dlhodobý rast vlasov
  • posilnenie vlasov a kapilárnych vlákien
  • zlepšenie odolnosti vlasových koreňov voči environmentálnym faktorom
  • zvyšuje hustotu kolagénu a elastínu v pokožke hlavy
  • zvyšuje adhéziu vlasov na pokožku hlavy
  • prevenciu alebo zníženie vypadávania vlasov

Je možné pripraviť:

  • šampóny na stimuláciu rastu vlasov
  • šampóny posilňujúce
  • šampóny proti vypadnutiu
  • kapilárne masky, balzamy
  • vlasové vody na ošetrovanie pokožky hlavy
  • séra na posilnenie koreňa vlasov
  • zvýšená pevnosť a elasticita pokožky
  • zvyšuje hustotu kože
  • podpora bunkového adhézneho mechanizmu
  • zlepšuje vnútrobunkovú kožnú komunikáciu
  • stimulácia syntézy prvkov v extracelulárnej matrici 
  • zlepšenie vitality a produkcie fibroblastov v koži 
  • podpora štrukturálnej integrity pokožky
  • podpora zlepšenia kapacity syntézy kolagénu v pokožke

Je možné pripraviť:

  • krémy, tonery a sérum proti starnutiu
  • prípravky na starostlivosť o zrelú pokožku
  • krémy a pleťové vody
  • krémy po tehotenstve
  • krémy a pleťové vody aplikované po alebo počas režimu chudnutia
  • krémy a pleťové vody s elastickým účinkom

 

Ako ju používať v kozmetike

  • je produkt, ktorý sa na vlasy alebo pokožku nepoužíva ako prísada do kozmetiky
  • odporúčané dávkovanie: 1-5%
  • je kozmetické činidlo rozpustné vo vode, môže byť obsiahnuté iba vo formuláciách obsahujúcich vodu
  • v krémovej báze alebo vlasovom kondicionéri
  • ako prísada do tonerov, pleťových vôd, emulzií, krémov, vodných sér, šampónov, kondicionérov - zahrnutá v záverečnej fáze bez vykurovania

Skladovanie : na suchom, chladnom mieste, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia

Bezpečnostné údaje : vyhýbajte sa kontaktu s očami; Uchovávajte mimo dosahu detí; kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.