BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
                                                                  Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

         

                                     AKCIA 

                                            Nakúp nad 10, 20, 30 a 50 EUR a získaj darček podľa vlastného výberu

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Na tvár nepatria len krémy. pleťové oleje sú ideálne ...
Prečo vzniká akné, poznáte príčiny?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/zdraviezbylin/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Grapefruitový esenciálny olej 100ml

Cena 33.71
Pôvodná cena 37.46, Zľava 10.00 %
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 2-1-25
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Je to užitočné pre mastnú, preťaženú pokožku, čistenie pokožky a aplikácie na zdravú pokožku hlavy. Účinne pôsobí v oblastiach s retenciou vody a celulitídy. Jeho parfum prináša optimizmus a sviežosť.

 

Esenciálny grapefruitový olej - popis, odporúčania

Grapefruit je pôvodom v Ázii a Západných Indiách, pestovaných najmä v Spojených štátoch, Južnej Amerike, Brazílii a Izraeli. Strom asi 10 metrov má lesklé listy, biele kvety a veľké ovocie, od svetložltej až po ružovú v závislosti od odrody. Ovocie sa nastavuje v klastri, pričom anglické "hrozno" odvodzuje jeho názov. Olejové žľazy sa nachádzajú v čerstvej kôre plodov, z ktorých sa lisuje esenciálny olej.

Esenciálny grapefruitový olej je užitočný v kozmetike najmä pre mastnú pleť, čistenie pokožky a pokožky hlavy. Účinne pôsobí v oblastiach s retenciou vody a celulitídy. Jeho príjemná vôňa prináša optimizmus a sviežosť.

Spôsob výroby:  lisovaním ovocnej kôry za studena

Prezentácia:  číra žltá kvapalina, nízka viskozita

Opojný opis:  ovocná, okyslená osviežujúca vôňa

Zložky (INCI):  kôrový olej citrusového paradisi

Vlastnosti grapefruitového oleja

  • lipolytická pomáha znižovať obsah tukov v tukových bunkách
  • odvodňuje, stimuluje lymfatický obeh a znižuje zadržiavanie vody
  • prípustná pre pokožku
  • zlepšuje stav zmiešanej, mastnej, aknéckej kože
  • kapilárny zosilňovač, pomáha zlepšovať pokožku hlavy a bojovať proti vypadávaniu vlasov
  • vzdušné, antiseptické
  • pozitívne, relaxačné
  • vyrovnáva nervový systém

Odporúčania, aplikácie

  • zmiešané, tukové, akné, preťažené
  • celulitída, nenasýtené tukové usadeniny podkožného tuku
  • opuch, zadržiavanie vody
  • starostlivosť a čistenie hlavy
  • občerstvenie vzduchu, postelí a bielizne
  • esencia s vysokými poznámkami na výrobu parfumov
  • vysielanie v miestnostiach

Ako ju používať v kozmetike a aromaterapii

  • ako prísada na prípravu kozmetických, aromaterapeutických a parfumérskych výrobkov
  • sa nevzťahuje na pokožku
  • dávka bežne odporúčaná v kozmetických prostriedkoch 0,5-2%
  • zriedená v rastlinnom oleji na anticelulitídové drenážne masáže do 5 ml na 100 ml rastlinného oleja
  • ako prísada pre krémy, balzamy, gély, šampóny, kapilárne vody, čistiace prostriedky
  • môžu byť zahrnuté do krémovej základne našej ponuky
  • zriedené v alkohole a vode, postriekať na bielizeň a bielizeň
  • rozptýli sa vo vzduchu na osvieženie, zmierňujú stres a vytvárajú pozitívne prostredie

Skladovanie : tesne uzavreté na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu svetla

Bezpečnostné údaje :

  • ako všeobecné pravidlo, pred použitím kozmetického prípravku sa odporúča vykonať skúšku sklonu lakťov minimálne 24 hodín pred aplikáciou
  • podrobnosti o bezpečnom použití éterických olejov
  • je olej, ktorý prirodzene obsahuje fotosenzibilizujúce molekuly, neodporúča sa v kozmetických prípravkoch aplikovaných na pokožku, ktorá je vystavená slnku, okrem tých, ktoré vypláchnu kožu
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • kontraindikované v tehotenstve
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • vonkajšie použitie; interné použitie sa odporúča pod vedením lekára alebo aromaterapeuta

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webových stránkach prvky sú založené na literatúre dostupné v knihách, vedeckých publikácií, webových stránok odkazovať fytoterapie, aromaterapia alebo hidrolaterapie protokoly kozmetiky a chémie kozmetiku, a dokumentácie od výrobcu / dodávateľa. Avšak, táto informácia je určený len pre informačné účely, nemajú v žiadnom prípade lekárske informácie a nezaoberajú našu zodpovednosť. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, poraďte sa s lekárom.


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód