BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky

                  

   

Mayam – Guajakový olej z dreva 10gr

Cena 4.20
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 2-3-47
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Je to pevný olej s perzistentnou balsamickou arómou, ktorý kombinuje pozemské, kvetinové a dymové tóny, používa sa ako vôňa esencie a ako fixátor parfumov. Zaznamenáva sa protizápalový účinok, dekongestívny účinok na obehový systém a prínosy pre poškodenú pokožku.

 

Guaiac esenciálny olej - popis a odporúčania

Guajaku je exotický stromček pôvodom z Južnej Ameriky, z tvrdého dreva hnedo-olivové a krásne modré kvety, použitý Native Indiánov k hojeniu rôznych ochorení, hojenie kože a stimulovať vlastné uzdravenie. Drevo destilácie, silice, guajaku je prítomný vo forme pasty zápachu a ťažkopádne čistý, ale riedenie odhaľuje parfum zaujímavý a nezameniteľný, ktorý sa hodí poznámky balzamikový, drevín, kvetinové, zemitý dym.
Guajakové extrakt je súčasťou niektorých farmaceutických formulácií pre vonkajšiu liečbu v prípade ekzém, dermatitída, zápalové kožné poruchy objednať odlišné chemické, mechanické alebo psychosomatické, poskytnutie neinvazívne riešenie bez nežiaduceho účinku. Guaiacova živica sa používa ako potravinová prísada s antioxidačnou úlohou.

Spôsob výroby:  parou destiláciou

Zemepisná oblasť pôvodu: Paraguaj

Prezentácia:  Pri izbovej teplote je zelená béžová pasta; sa môže fluidizovať zahrievaním vo vodnom kúpeli pri 40 až 50 ° C

Chuťový popis:  balsamic, sladké, kvetinové, dymové a dymové poznámky

Zložky (INCI):  bulnesia sarmientoi drevný olej

Vlastnosti guajakového oleja

  • protizápalové, obsahuje sesquiterpén (bulnesol, guaiol, eudesmol)
  • regenerátorom a opravou pokožky
  • žilový a lymfatický dekongestant, užitočný pri retencii tekutín a reumatizme
  • jemný, dobre znášaný citlivou a jemnou pokožkou
  • tonikum a všeobecný stimulant
  • vôňa esencie, balsamická esencia s vôňovými tónmi, fixátor parfumov

Ako ju používať v kozmetike a voňavkárstve

  • je produkt, ktorý sa na koži nepoužíva len ako zložka kozmetiky, parfumov a aromaterapeutických zmesí
  • ktorý je produktom pasty pri izbovej teplote, by mal byť fluidizovaný zahrievaním pred začlenením
  • ako prísada do krémov, balzamov alebo masti v prípade podráždenia, ekzému, dermatitídy, poškodenej kože
  • dávka zvyčajne odporúčaná v kozmetických kompozíciách 1-2%
  • dávkovanie pre dermálne krémy a fixačnú látku v parfumoch, 1-5%
  • ako esenciu vonných látok a ako prostriedok na ochranu parfumov, vrátane mydiel

Skladovanie : tesne uzavreté na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu svetla

Bezpečnostné údaje :

  • ako všeobecné pravidlo, pred použitím kozmetického prípravku sa odporúča vykonať skúšku sklonu lakťov minimálne 24 hodín pred aplikáciou
  • podrobnosti o  bezpečnom použití éterických olejov
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • kontraindikované v prvom trimestri gravidity
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • vonkajšie použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webových stránkach prvky sú založené na literatúre dostupné v knihách, vedeckých publikácií, webových stránok odkazovať fytoterapie, aromaterapia alebo hidrolaterapie protokoly kozmetiky a chémie kozmetiku, a dokumentácie od výrobcu / dodávateľa. Avšak, táto informácia je určený len pre informačné účely, nemajú v žiadnom prípade lekárske informácie a nezaoberajú našu zodpovednosť. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, poraďte sa s lekárom.