BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
                                             Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

          AKCIA

          Pri objednávke nad 20 EUR Ceta - Gaštanová masť ZDARMA

          Pri objednávke nad 50 EUR Mayam - Amla prášok 100g ZDARMA

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Na tvár nepatria len krémy. pleťové oleje sú ideálne ...
Prečo vzniká akné, poznáte príčiny?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/zdraviezbylin/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Hroznový olej 1000ml

Cena 24.40
Pôvodná cena 25.68
Zľava 5.00 %
minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov
Výrobca Mayam
Kód produktu 1-1-68
Dostupnosť na sklade
KS

Je to ľahký, prenikavý olej, bohatý zdroj fenolových zlúčenín a kyseliny linolovej s regeneračnými vlastnosťami a vlastnosťami reštrukturalizácie pokožky. 

Upokojujúca, antioxidantová a výživná látka má priaznivý účinok na pokožku a vlasy.

 

Popis a odporúčania

Olej extrahovaný z hroznových semien má vysoký obsah kyseliny linolovej a fenolové zlúčeniny, je vhodný na starostlivosť o akýkoľvek typ kože, je ľahký a nemastný. Je

vhodný na regeneráciu pokožky, pomáha udržiavať hydratáciu, boj proti voľným radikálom a starnutie pokožky.

Spôsob výroby: extrakcia osiva, po ktorej nasleduje rafinácia

Zemepisná oblasť pôvodu: Čile

Prezentácia: číra kvapalina, žltozelená farba, nízka viskozita, neutrálny zápach

Na pokožke: dobrá absorpcia

Zložky (INCI): osivový olej vitis vinifera

Vlastnosti hroznového oleja

  • regenerátor, vyživuje kožu do hĺbky
  • antioxidant
  • zmäkčuje pokožku, pomáha udržiavať hydratáciu a elasticitu pokožky
  • výživné kapilárne vlákno

Ako ju používať v kozmetike

  • je olej vhodný pre akýkoľvek typ pleti, najmä pre zmiešané alebo mastné
  • je produkt, ktorý môže byť použitý ako taký, aplikovaný priamo na pokožku
  • aplikovaný na vlasy, najmä na suché, poškodené vrcholy
  • v kombinácii s inými rastlinnými olejmi a éterickými olejmi, na masáž tváre a tela
  • ako prísada na prípravu krémov a séra na starostlivosť o pokožku
  • ako prísada pre krémy, balzamy, mlieko alebo maslo
  • ako prísada na prípravu masiek, krémov a vlasových kondicionérov

Uchovávanie : skladujte pod 19 ° C, chráňte pred vlhkosťou a svetlom

Bezpečnostné údaje : kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód