BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
                                                                  Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

         

                                     AKCIA 

                                            Nakúp nad 10, 20, 30 a 50 EUR a získaj darček podľa vlastného výberu

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Na tvár nepatria len krémy. pleťové oleje sú ideálne ...
Prečo vzniká akné, poznáte príčiny?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/zdraviezbylin/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Jojobový olej 250ml

Cena 28.33
Pôvodná cena 29.82
Zľava 5.00 %
minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov
Výrobca Mayam
Kód produktu 1-1-37
Dostupnosť na sklade
KS

Jojobový olej

Zaraďujeme ho k najcennejším prírodným olejom. Je vhodný pre akýkoľvek typ pokožky. Pomáha udržovať prirodzenú vlhkosť pokožky a pri pravidelnom používaní sa citlivá, suchá a podráždená koža mení v kožu odolnú. Jojobový olej obsahuje vyvážený pomer ošetrujúcich látok s hojivou schopnosťou.
Tiež pomáha v starostlivosti o aknóznu pleť.

Má prirodzený ochranný UV-filter 3 až 4. Je používaný ako zložka masážnych, regeneračných a opaľovacích prípravkov a je vhodným základom pre vlasové zábaly. Má výbornú sklznosť a vstrebateľnosť (po aplikácii zanecháva pokožku hodvábne matnú). Dobre sa rozotiera, vstrebáva a reguluje vlhkosť pokožky.

Pravidelnou masážou sa všetky typy pleti stávajú odolnými proti vonkajším vplyvom. Vzhľadom k chemickému zloženiu nežlkne. Jeho vôňa je ťažko rozoznateľná, takmer nepostrehnuteľná. Oleje sú za studena lisované, aby bola zaistená vysoká kvalita a biologická účinnosť.
Jojobový olej má výrazné hojivé, protizápalové a ošetrujúce vlastnosti a využijeme ho v starostlivosti o pleť i o vlasy. Jedinečné zloženie nezanecháva na pokožke pocit mastnoty, pretože sa olej výborne vstrebáva. Olej je vhodný pre všetky typy pleti aj pre citlivú a suchú. 

Pleť navyše hydratuje, zjemňuje a vyhladzuje drobné vrásky. Podporuje tvorbu kolagénu, robí kožu odolnejšou voči nepriaznivým vplyvom a vytvára účinnú bariéru brániacu dehydratácii pokožky. Čistý jojobový olej môžeme používať namiesto krému na pleť. Pleť je po-ňom krásne hebká, zamatová a vláčna. Z citlivej podráždenej pokožky sa opäť stáva zdravá a odolná. Jojobový olej je skrátka všeliek, ktorý sa o našu pleť stará s maximálnou starostlivosťou. Výživný olej môžeme používať tiež na zapálenú pleť a pleť trpiacu akné.

Jojobový olej neslúži iba k starostlivosti o pleť. Jeho blahodarné účinky ocenia aj naše vlasy a pokožka celého tela. Účinný olej môžeme pridať do vlasových zábalov a dodať tak našej zvodnej hrive lesk. Niekoľko kvapiek oleja môžeme tiež vmasírovať priamo do vlasov pre okamžitý účinok. Po ošetrení jojobovým olejom budú vlasy nádherne hebké a jemné.
Pre vysokú kvalitu sa jojobový olej hodí aj k masážam.

Miešať ho možno s inými kvalitnými olejmi, či ho použiť ako základ pre aromatické masážne oleje. Ten získame pridaním niekoľkých kvapiek čisto prírodného éterického oleja. Obľúbený je levanduľový či eukalyptový. Príjemná aromatická masáž uvoľní a upokojí napäté svalstvo. Vďaka príjemnej vôni nás tiež bezchybne naladí. Čistý jojobový olej je zlatistej farby a má veľmi jemnú vôňu.

Popis a odporúčania

Ďalšie názvy: jojobové zlato, jojobový vosk

Spôsob výroby:  lisovaním semien za studena

Zemepisná oblasť pôvodu:  Mexiko

Kvalita : Prírodný a organický kozmetický výrobok certifikovaný spoločnosťou Ecocert

Prezentácia:  Číra žltkastá kvapalina, mierne charakteristický zápach, stredná viskozita

Prísady (INCI):  olej zo semien simmondsia chinensis * 
* 100% všetkých zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva. 
Certifikovaný ekologický a organický kozmetický produkt Ecocert Greenlife v súlade s normou ECOCERT dostupným na http://cosmetics.ecocert.com

Vlastnosti jojobového oleja

  • ochranca hydrolipidového filmu pokožky
  • chráni pokožku pred dehydratáciou
  • zvláčňujúca a nutričná hĺbka
  • udržuje pružnosť a elasticitu pokožky
  • vyvážené vylučovanie kožného mazu
  • zmäkčuje a vyhladzuje pokožku
  • uprednostňuje prenikanie účinných látok do pokožky

S čím vám môže pomôcť?

  • je vhodná pre starostlivosť o akýkoľvek typ pokožky, vlasov a nechtov
  • starostlivosť o tukovú, zmiešanú, normálnu alebo suchú pokožku
  • zlepšenie stavu suchej, dehydratovanej, devitalizovanej kože
  • jemná, citlivá starostlivosť o pleť, vrátane starostlivosti o deti
  • udržiava pružnosť a elasticitu pokožky
  • oneskorené starnutie pokožky
  • starostlivosť o pleť a regeneráciu postihnutých ekzémom, psoriázou, dermatitídou, podráždením
  • starostlivosť o pokožku v očnej oblasti
  • na prípravu make-upových kompozícií
  • vyrovnávanie pokožky hlavy
  • starostlivosť o suché, poškodené vlasy

Ako ju používať v kozmetike

  • je produkt, ktorý sa môže použiť ako taký, aplikovaný priamo na pokožku alebo vlasy
  • v kombinácii s inými rastlinnými olejmi a éterickými olejmi, na masáž tváre a tela
  • ako prísada v kozmetických kompozíciách: krémy, pleťové vody, sérum, telové mlieko, maslo 
  • ako základ pre formuláciu kompozícií starostlivosti o pokožku postihnutých ekzémom, psoriázou, podráždením, najmä kvôli podobnosti s ľudským kožným mazom
  • neriedené alebo kombinované so špecifickými olejmi na starostlivosť o nechty a kutikuly
  • aplikovaná na vlasy ako také alebo ako zložka pre kapilárne masky a krémy, balzam alebo sérum na vlasy
  • ako základ pre mastné parfumy
  • ako základ pre uľahčenie prenikania účinných látok z iných zložiek

Osobitné synergie

  • s čiernym rascovým olejom, esenciálnym olejom z čajovníka alebo vôňou mastných kyselín 
  • Taman olej a extrakt Schisandra pre rôzne kožné problémy
  • s bisabololom a vitamínom E po holení alebo epilácii
  • s ricinovým olejom, avokádom a kokosom na spevnenie vlasov
  • s esenciálnym olejom z oregana a mäty na pokožku hlavy
  • s vanilkovým olejom a esenciálnym grapefruitovým olejom na masáž tela
  • s macerovaným ružovým olejom a extraktom acmella pre masáž tváre

Skladovanie : skladujte najlepšie pod 25 ° C, chráňte pred vlhkosťou a svetlom

Bezpečnostné údaje : kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód