BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky
                                                                  Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

 

                               Všetky akcie platia v období od 01.01. – 31.01.2019

                                          10% zľava na všetky silikónové formy pre výrobu sviečok a mydiel

                                                   10% zľava na všetky Vaše najobľúbenejšie produkty v roku 2018

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam - Karanja olej 50ml

Cena 8.54
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 1-1-38
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Je to olej bohatý na účinné látky, všestranný, vysoko oceňovaný svojimi UV ochrannými, antioxidačnými, anti-aging a regeneračnými vlastnosťami.

 

Karanja olej - popis, odporúčania

Je to olej bohatý na účinné látky, univerzálne, veľmi cenená pre svoje UV ochranné činidlo, antioxidačné činidlo a anti-starnutie. Pri starostlivosti o vlasy je olej karanja uvedený v prostriedkoch na ochranu proti slnečnému a vlasovému zafarbeniu, ale aj v prípade lupín.

Spôsob výroby: lisovaním jadier za studena 

Prezentácia:  žltohnedá olejovitá kvapalina, špecifický olejnatý zápach 
Má bohatú, skôr tukovú štruktúru; je oxidačne stabilný olej.

Zložky (INCI): olej z Pongamia glabra seed


Vlastnosti oleja karanja

  • absorbuje časť UV žiarenia
  • fotoprotektant, antiradikál
  • antioxidant
  • mierne sťahovavé
  • upokojujúce
  • anti-aging
  • proti lupinám


Odporúčania, aplikácie

  • krémy a plážové oleje
  • krémy na tvár a opaľovací krém
  • kozmetické "po-slnko"
  • krémy a sérum pre zrelú pleť
  • krémy proti starnutiu
  • BB krém, krém CC, základový krém
  • preventívne ošetrenia proti starnutiu
  • krémy, balzamy a emulgátory na poškodenú pokožku
  • ekzém, psoriáza, vredy, drobné rany
  • kapilárne masky a vlasové balzamy na problematickú pokožku hlavy
  • masky a ošetrenie proti lupinám
  • krémy, kondicionéry a sérum pre farbené vlasy
  • balzamy a vlasové masky na lesk a kŕmenie


Ako používať karanja olej

  • odporúča sa kombinovať s inými olejmi alebo ako zložka na prípravu kozmetických prípravkov
  • použitie na pokožke ako takej nie je indikované, až do 20% sa používa v kompozíciách aplikovaných v tele a až do 80% v tých, ktoré sa aplikujú na tvár, vlasy alebo na menšie oblasti kože
  • zosilňuje faktor proti slnečnému žiareniu kompozícií obsahujúcich minerálne filtre, a tým sa kombinuje s opaľovacími prípravkami alebo esesolom alebo oxidom zinočnatým / oxidom titaničitým


Skladovanie
 : je stabilný, oxidačný olej skladovaný na suchom, chladnom mieste

Bezpečnostné údaje : Vykonajte skúšku tolerancie sklonu kĺbov 48 hodín pred použitím, vyhýbajte sa kontaktu s očami, nepožívajte, nepoužívajte u detí mladších ako 3 roky

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.