BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
                                             Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

          AKCIA

          Pri objednávke nad 20euro Ceta - Slezová masť 20g ZDARMA

          Pri objednávke nad 50euro Mayam - Amla prášok 100g a doprava ZDARMA

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Na tvár nepatria len krémy. pleťové oleje sú ideálne ...
Prečo vzniká akné, poznáte príčiny?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/zdraviezbylin/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam - Kokosový extrakt 25ml

Cena 4.66
minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov
Výrobca Mayam
Kód produktu 2-2-4
Dostupnosť na sklade
KS

Chuť a vôňa z kokosu, vhodné najmä pre krémy, telové maslá, telové mlieko, balzam na pery, parfumov exotických a gastronomických.

 

Kokosový aromatický extrakt - popis a odporúčania

Kokosový extrakt je prírodná aróma získaná z kokosového koncentrátu a rôznych aromatických látok rastlinného pôvodu na báze obilnín. Obsah alkoholu je 69,5%. 
Poskytuje kozmetické a hygienické výrobky s gurmánskou, exotickou, paradisiacou, kokosovou vôňou.

Prezentácia : bezfarebná kvapalina, zápach a charakteristická kokosová chuť

Zložky (INCI):  Parfum

Odporúčania, aplikácie

  • parfumovanie kozmetických a hygienických prostriedkov u dospelých a detí
  • extrakt je vhodný aj pre dojčatá, deti, tehotné ženy, osoby, ktoré netolerujú éterické oleje (alebo sú kontraindikované)
  • tvorba parfumov a toaletných vôd, samostatne alebo v kombinácii s inými extraktmi a éterickými olejmi
  • V kompozíciách pripravených zahrievaním sa extrakt pridáva pri čo najnižších teplotách, obvykle na konci prípravku
  • parfumovanie kozmetických výrobkov obsahujúcich vodu: krémy, pleťové vody, masky, tonery - 1-2%
  • parfum pevných bezvodých prípravkov; nie je rozpustný v olejoch, ale môže byť rovnomerne dispergovaný v tuhom masle alebo balzame
  • hygienické parfumy: šampón, sprchový gél, čistiaci prostriedok - dávkovanie 2-4%
  • parfumovanie mydiel M & P - 0,5-5%
  • parfumovanie a príchuť rúžov ​​a balzamy na pery - niekoľko kvapiek
  • na vytvorenie parfumov, toaletná voda - orientačná dávka do 10%
  • môže sa kombinovať s inými aromatickými extraktmi a esenciami

ROZPUSTNOSŤ : rozpustný vo vode a alkohole, nerozpustný v olejoch

Skladovanie :    na chladnom mieste, mimo dosahu svetla, najlepšie v chladničke po otvorení nádoby

Bezpečnostné údaje:

  • výrobok obsahuje alkohol, nepoužívajte v blízkosti otvoreného plameňa
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • použitie vo vonných sviečkoch sa neodporúča
  • Uchovávajte mimo dosahu detí

Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód