BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky
                                                                  Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

 

                               Všetky akcie platia v období od 01.01. – 31.01.2019

                                          10% zľava na všetky silikónové formy pre výrobu sviečok a mydiel

                                                   10% zľava na všetky Vaše najobľúbenejšie produkty v roku 2018

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam - Kokosový olej 1000ml

Cena 43.76
Pôvodná cena 46.06, Zľava 5 %
Dostupnosť: na sklade u dodávateľa
Kód produktu: 1-1-2
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Caprilis alebo frakcionovaný kokosový olej je nemastný, veľmi ľahký, prenikavý a veľmi stabilný zmäkčovač. 

Je všestranný, vhodný pre zmiešanú, mastnú alebo problematickú pleť, neupcháva póry a je veľmi príjemný na koži.

 

Caprilis, frakcionovaný kokosový olej - opis a odporúčania

Prezentácia:  číra, bezfarebná viskózna kvapalina takmer bez zápachu

Zložky (INCI):  kaprylové / kaprinové triglyceridy

Vlastnosti frakcionovaného kokosového oleja 

  • má veľmi ľahkú a hodvábnu textúru
  • je bezfarebný, má neutrálny zápach a je tekutý pri izbovej teplote
  • je vhodná pre akýkoľvek typ pleti
  • zlepšuje penetráciu účinných látok do pokožky
  • nezakrýva póry, netvorí na pokožke tukovú vrstvu
  • ľahko sa emulguje
  • je veľmi stabilný oxidačný, podporuje ohrev
  • necháva na koži minimálny lesk, saténový vzhľad
  • získava sa výlučne z kokosového oleja, palmového oleja alebo repkového oleja

Odporúčania, aplikácie

  • je všestranný, môže byť použitý v širokej škále kozmetiky
  • v kombinácii s mastnými rastlinnými olejmi na zlepšenie textúry a pocitu pokožky
  • ako prísada do krémov, emulzií, vody, olejových sér, kondicionérov na pokožku a telo
  • starostlivosť o zmiešanú alebo tukovú pokožku
  • krémy "bez oleja", krém na pokožku, krém BB, krém CC
  • dvojfázové čistiace prostriedky, čistiace mlieko
  • pre prípravu plážových produktov 
  • ako prísada pre kompozície na starostlivosť o ruky a nechty
  • v prípravkoch na starostlivosť o pery a na make-up
  • na prípravu prípravkov na starostlivosť o vlasy: vlasové kondicionéry a kapiláry, vlasové séra
  • ako mastná, ale beztuková báza pre masáže tváre a tela
  • ako základ pre mastné maceráty, ktoré sú dobrým rozpúšťadlom pre lipidy
  • ako základ pre pulzové parfumy
  • ako základ pre éterické oleje v aromaterapeutických aplikáciách

Skladovanie : na suchom, chladnom mieste

Bezpečnostné údaje : kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.