BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
                                             Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

          AKCIA

          Pri objednávke nad 20euro Ceta - Slezová masť 20g ZDARMA

          Pri objednávke nad 50euro Mayam - Amla prášok 100g a doprava ZDARMA

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Na tvár nepatria len krémy. pleťové oleje sú ideálne ...
Prečo vzniká akné, poznáte príčiny?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/zdraviezbylin/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Kokum maslo 100ml

Cena 9.18
minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov
Výrobca Mayam
Kód produktu 1-2-5
Dostupnosť na sklade
KS

Kokum maslo je cenené pre regeneratívny, nutričný a mäkký efekt kože, veľmi užitočný pre starostlivosť o pokožku. 

Používa sa tiež v kapilárnych aplikáciách s kondicionačným účinkom na posilnenie a revitalizáciu vlasov.

 

Kokum Butter - popis a odporúčania

Chválený pre komplexný obsah mastných kyselín známych pre regeneráciu a zvlhčujúce účinky, Kokuma maslo je dobrou voľbou pri kozmetickej starostlivosti o poškodenú a suchú pokožku. 
Má jemnú a hustú textúru, nemastné, rýchlo sa vstrebáva do pokožky a bežne sa používa v kozmetike pre hojenie kože a vlasov.

Strom Kokum (Garcinia indica) je stále zelený strom, nájdený v tropických lesoch v západnej Indii. Môže dosiahnuť až 15 m a od apríla do mája produkuje malé a červené ovocie 2-3 cm. Ako koreniny pre indické jedlá sa používa aj buničina ovocia a jej semien. Z ovocia kokum pripravujú miestni obyvatelia rôzne sirupy alebo osviežujúce nápoje. 
Rôzne časti stromu (semená, kôra) sa používajú v ayurvédských prípravkoch, pretože ponúkajú bohaté zdravotné výhody. Garcinol, dôležitá aktívna zložka, ktorá sa nachádza v kokum ovocí, je látka s antibakteriálnymi, antioxidačnými a protizápalovými vlastnosťami.

Rastlinný olej je stabilný, odolný voči oxidácii, a vzhľadom k zloženiu jednotlivých triglyceridov Kokuma maslo je často používaný ako náhrada kakaového masla v tých aplikáciách, kde je žiaduce štruktúru menej tuku.

Spôsob výroby:  čisté a prírodné maslo získané lisovaním s následnou filtráciou

Zemepisná oblasť pôvodu:  India

Prezentácia : Husté tuhé a tvrdé maslo pri izbovej teplote, krehký a nerovnomerný vzhľad, krémovo-béžová farba, špecifický zápach

Zložky (INCI):  maslo garcinia indica

Vlastnosti kokumového masla

  • nutričné ​​a zmäkčujúce
  • elastifikátor kožných tkanív
  • anti-aging
  • antioxidant 
  • upokojujúce a zvlhčujúce
  • regenerátor, posilňuje odolnosť pokožky
  • prenikajúca, mierne absorbovaná pokožkou bez toho, aby zanechala tučný pocit
  • hydratačný, osviežujúci a kapilárny chránič

S čím vám môže pomôcť?

  • môže byť použitý pre akýkoľvek typ kože
  • zvlášť vhodná pre suchú, zrelú, pružnú pokožku
  • pokrčená, poškodená, popraskaná, zvetraná koža
  • starostlivosť o ruky
  • ochrana pokožky a vlasov
  • starostlivosť o pery
  • zvýšte pružnosť pokožky
  • suché a devitalizované vlasy

Ako používať kokum maslo

  • používa sa jednoducho na čistenie vlasov
  • kombinované s inými olejmi, rastlinnými a éterickými olejmi na vlasy a pokožku 
  • ako prísada do rôznych kozmetických prípravkov na starostlivosť o pokožku a vlasy

       Môže sa použiť ako zložka na prípravu:

  • bezvodé krémy, emulgované krémy
  • balzamy, masti
  • masla a telové krémy
  • vlasový balzam, masky a kapilárne krémy
  • rúž, balzamy na pery
  • mydlá
  • tuhé parfumy

Poznámka : Kokum maslo je tuhé a tvrdé pri izbovej teplote. 

Pri aplikácii sa odporúča predtým roztopiť v teplom prostredí alebo vo vodnom kúpeli

Skladovanie : je oxidom odolným maslom, je skladovaný v prostredí, najlepšie pod 25 ° C, chránený pred vlhkosťou a svetlom

Bezpečnostné údaje : kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód