BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky  

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Kyselina mliečna 50ml

Cena 2.45
Dostupnosť: na sklade u dodávateľa
Kód produktu: 3-9-2
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
ks

 

Kyselina mliečna - popis a odporúčania

Kyselina mliečna je produkt prírodného pôvodu, získaná fermentáciou glukózy. Používa sa v kozmetických výrobkoch pre úpravu pH a má dobrú afinitu pre pokožku a vlasy. Zlepšuje hydratáciu pokožky, odstraňuje odumreté bunky a kapilárne filmy (lupinám) s keratolytické akcie, jej lesk vlasov. 

Alfa hydroxy kyseliny (AHA) odlupovanie rohovej vrstvy epidermis eliminuje mŕtve bunky a zabránenie ich priľnutie k pokožke, upchaté póry. Nechajte pokožku regenerovať, stimulujú tvorbu kolagénu a elastínu, čím sa prispeje k riadnemu zmäkčovanie kože vrások a pigmentových škvŕn.

Prezentácia : číra bezfarebná kvapalina, charakteristický kyslý zápach 
Hustota: 1,15

Zložky (INCI):  kyselina mliečna (80% koncentrácia, zvyšok je čistá voda)

Vlastnosti kyseliny mliečnej

  • keratolytické, exfoliuje pokožku odstránením mŕtvych buniek z povrchu pokožky a pokožky hlavy
  • stimuluje syntézu kolagénu a elastínu tým, že zvýhodňuje obnovu buniek
  • zlepšuje textúru a vzhľad pokožky
  • dáva vašim vlasom lesk
  • reguluje kyslosť kozmetických zmesí znížením ich pH
  • aktivuje emulziu na kondicionovanie, ktorá sa používa na prípravu prostriedkov na starostlivosť o vlasy

Ako ju používať v kozmetike

  • kyselina mliečna je produkt, ktorý sa nevzťahuje na pokožku
  • môže byť zahrnutá ako okysľujúca zložka v kozmetických kompozíciách obsahujúcich aj vodu: sérum, gély, tonery, masky, pleťové vody, krémy, šampóny, čistiace prostriedky atď.
  • na úpravu kyslosti domácej kozmetickej kompozície sa pridá progresívne, kvapka po kvapkách, meranie získaného pH a pokračovanie v pridávaní až do dosiahnutia požadovanej hodnoty
  • ako zložka exfoliabilných alebo depigmentačných kompozícií, s meraním pH - pH cca. 3.5 odporúčame vykonať test tolerancie pred použitím prípravku na chemický peeling
  • je možné v našej ponuke kombinovať s inými kyselinami alfa hydroxy: glykolovou, vínnou, kojičnou alebo ovocnou

Skladovanie : na suchom mieste, mimo dosahu svetla a tepla

Bezpečnostné údaje :

  • eventuálne dráždivá pre citlivú pokožku (ale nie v nízkych koncentráciách pri regulácii kyslosti kompozície)
  • neaplikujte na pokožku, vyhýbajte sa kontaktu s očami
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • kozmetické použitie
  • Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.