BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky

                  

   

Mayam – Labdanum 4g

Cena 7.80
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 2-3-4
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Vzácny extrakt používaný v jemných parfumériách, najmä používaný na vytvorenie orientálnych vôní a chypru, s výraznou notou podobnou jantárovi. Je tu teplý a balsamický zápach, nezameniteľný.

 

Absolútne Labdanum - popis a odporúčania

Je to vzácny extrakt používaný v jemných parfumoch, ktorý sa používa predovšetkým na vytvorenie orientálnych vôní a chypre, s výraznou poznámkou podobnou tomu v jantáru. Je tu teplý a balsamický zápach, nezameniteľný.

Rastlina Cistus (rock Rose) - Cistus labdaniferus macula var - tiež známy ako "rastlinný Ambergris" má charakteristickú vôňu a je považovaný za jediný závod oranžová vychádzajúci podobné poznámky ambra (zvierat).

Spôsob výroby: extrakcia etanolu zo živice listy labdanum, nasledované odparením alkoholu 
pôvodu: Španielsko 

Popis čuchový: vôňa teplé balsamico poznámky jantár, orientované, kože a živicu 
Vzhľad: pasta priesvitný hnedý 

zlúčenina uvedená v názve: kyselina diterpénové, labdanolic a deriváty

Ingrediencie (INCI): výťažok z listov / stoniek 
Cistus ladaniferus Varianty: Cistus ladaniferus var. Beta maculatus Dun.

...

Aplikácie, použite

  • v parfumérii, ako základná poznámka (fond), ale aj ako fixátor, na vytvorenie ženských a mužských parfumov
  • je úplne rozpustný v alkohole, môže byť zahrnutý len v parfumoch na báze alkoholu
  • nie je rozpustný vo vode, olejoch a tukových látkach
  • na uľahčenie použitia v parfémoch sa kvapalný koncentrát labdanum môže pripraviť rozpustením v alkohole: 1 diel absolútne + 3 diely alkoholu
  • (rose, osmanthus, neroli), balzamik (tonka, styrax, amyris, kadidlo) s céderom, kardamom, vetiverom, korením, bergamotom

...

Skladovanie : tesne uzavreté na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu svetla

Bezpečnostné údaje :

  • Zabráňte kontaktu s očami
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • vonkajšie použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webových stránkach prvky sú založené na literatúre dostupné v knihách, vedeckých publikácií, webových stránok odkazovať fytoterapie, aromaterapia alebo hidrolaterapie protokoly kozmetiky a chémie kozmetiku, a dokumentácie od výrobcu / dodávateľa. Avšak, táto informácia je určený len pre informačné účely, nemajú v žiadnom prípade lekárske informácie a nezaoberajú našu zodpovednosť. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, poraďte sa s lekárom.