BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky  

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Laktát sodný 1kg

Cena 22.00
Pôvodná cena 23.16, Zľava 5 %
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 3-9-18
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
ks

 

Laktát sodný - opis a odporúčania

Získava sa fermentáciou z rastlinných zdrojov a sa používa ako ako potravinová prísada a ako kozmetické zložky. laktát sodný nemá žiadne spojenie s mliekom, sodná soľ kyseliny mliečnej získanej z kukurice, zemiakov, cukrovej repy, tapioky a ďalších rastlín s vysokým obsahom sacharidov.

Pridaný do studených mydiel, laktát sodný zlepšuje textúru mydla, čím je kompaktnejší, ľahšie rezaný a krásnejší. Ako kozmetická prísada je to zvlhčujúce a zvlhčovacie činidlo, ktoré napomáha obnoveniu prirodzenej bariéry a zvyšuje elasticitu pokožky.

Zloženie (INCI): sodný mlieko 
roztok s koncentráciou 60%, 20% riedenie pH: 5 / 06-05 / 07 
Hustota: cca.1,3 (100 ml = 130 gramov)

Poznámka: Výrobok je balený v gramoch, takže naplní iba tri štvrtiny fľaše

Vlastnosti, aplikácie

  • mydlá vyrábaná ako prísada pridá do studeného laktát sodný zlepšuje textúru mydlá, ktoré vytvrdzuje v kratšom čase, je kompaktnejšia, ľahšie odstráni z formy
  • ako pridanej zložky v kozmetike je laktát sodný zvlhčujúcim a zvlhčovacím prostriedkom, ktorý pomáha obnoviť bariéru pokožky znížením transdermálnej straty vody a zvyšuje elasticitu kože
  • laktát sodný je menej lepkavý v porovnaní s glycerínom
  • je prijatou zložkou certifikovanej organickej kozmetiky

Použitie, Dávkovanie:

  • všeobecné dávkovanie: 0,5 - 4% obsiahnuté v kozmetických prípravkoch obsahujúcich vodu
  • indikatívne dávkovanie 0,5-2% v krémoch obsahujúcich vodu, tonery, pleťové vody, emulzie a ďalšie prípravky, ktoré zostávajú na koži
  • 1-4% v čistiacich prostriedkoch, šampónoch, sprchových géloch a iných výplachoch, ktoré opláchnu vašu pokožku
  • laktát sodný môže byť zahrnutý do horúcich alebo studených prípravkov v emulziách môžu byť pridané buď do vodnej fázy, alebo do konečnej fázy
  • dávkovanie do 3% celkovej hmotnosti olejov, tuhých mydiel, ktoré sa pridávajú do chladenej sódy

Skladovanie : na suchom, chladnom mieste

Bezpečnostné údaje : nevzťahujú sa na pokožku; Uchovávajte mimo dosahu detí; kozmetické použitie

  • Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.