BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
                                                                  Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

         

                                     AKCIA 

                                            Nakúp nad 10, 20, 30 a 50 EUR a získaj darček podľa vlastného výberu

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Na tvár nepatria len krémy. pleťové oleje sú ideálne ...
Prečo vzniká akné, poznáte príčiny?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/zdraviezbylin/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Mrkvový olej 1000ml

Cena 40.30
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 1-1-52
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Olej z mrkvy - popis a odporúčania

Mrkva je vynikajúcim zdrojom betakaroténu (prekurzor vitamínu A), farbiva, ktoré určuje jas a žiarivý vzhľad pokožky.
Prepravovaný v olejovom maceráte, pro-vitamín A má tiež antioxidačné vlastnosti, čím zachycuje voľné radikály, ktoré sa produkujú pri dlhodobom vystavení slnku.

Spôsob výroby: maceráciou v rafinovanom rastlinnom oleji

Zemepisná oblasť pôvodu: Francúzsko / Nemecko

Prezentácia: číra kvapalina, žltkastá farba, stredná viskozita, charakteristický jemný zápach

Zložky (INCI): helianthus annuus seed oil, daucus carota sativa root extract

Vlastnosti mrkvového oleja

- zlepšuje opálenie
- antioxidant
- dodáva elasticitu a jas pokožke
- revitalizačný


S čím vám môže pomôcť mrkvový olej?

- koža bez vitality, uschnutá
- bledá pokožka
- opaľovanie, slnenie
- prevencia starnutia pokožky


Ako používať mrkvový olej

aplikovať ako taký na kožu alebo ako zložka kozmetických prostriedkov
plážové oleje
prostriedky na prípravu pokožky na slnenie
opaľovacie oleje, krémy a pleťové vody
sérum, krémy a pleťové vody pre zrelú pleť
prípravky na zabránenie starnutia kože
nočné krémy
revitalizačné a žiarivé masky pre pokožku, krk a dekolt
prípravky na bledú pokožku

Osobitné synergie v kozmetických prostriedkoch:

s červeným hlinkou / ílom / alebo granátovým jablkom pre masky na jas pleti
rakytníkový olej a sezamový olej pre opaľovací krém
s nechtíkovým olejom a levanduľovým esenciálnym olejom pre aplikácie na slnenie
s Rosa Mosquetta olejom vo forme séra proti starnutiu
spolu s kakaovým maslom vytvorí bohatý telový krém

Skladovanie: olej je odolný voči oxidácii,  skladovať v prostredí najlepšie pod 25 ° C, chráňte pred vlhkosťou a svetlom

Bezpečnostné údaje: kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.

 


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód