BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
                                             Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

          AKCIA

          Pri objednávke nad 20euro Ceta - Slezová masť 20g ZDARMA

          Pri objednávke nad 50euro Mayam - Amla prášok 100g a doprava ZDARMA

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Na tvár nepatria len krémy. pleťové oleje sú ideálne ...
Prečo vzniká akné, poznáte príčiny?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/zdraviezbylin/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Myrtový esenciálny olej 10ml

Cena 8.48
minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov
Výrobca Mayam
Kód produktu 2-1-41
Dostupnosť na sklade
KS

Má tonizujúci, čistiaci a adstringentný účinok na pokožku a je zvlášť vhodný na starostlivosť o mastnú, akné a zrelú pokožku. Používa sa na respiračné problémy, kŕčové žily, ale aj na čistenie vzduchu v miestnostiach.

 

Esenciálny olej Mirt Green - popis, odporúčania

Esenciálny olej z myrty destilátu z mladých listov majú tonizujúci účinok, čistenie a sťahujúci účinok na pokožku, je vhodný najmä pre starostlivosť o mastnú pleť, akné a zrelú pleť. Používa sa na respiračné problémy, kŕčové žily, ale aj na čistenie vzduchu v miestnostiach.

Spôsob získavania: parnou destiláciou z listov

Prezentácia: číra žltá kvapalina, nízka viskozita

Chuťový popis: čerstvá vôňa, bylinné, mierne kafrózne

Ingrediencie (INCI):  listový olej myrtus communis

Vlastnosť myrtického oleja

  • expektorant, znižuje prebytok slizníc v dýchacom trakte
  • venózny dekongestant
  • tonikum a kapilár
  • zvieravý
  • infekčné
  • mierne antispazmotické

Odporúčania, aplikácie

  • bronchitída, sinusitída, chronický kašeľ, viroza, respiračné problémy
  • tuku, akné, kožné infekcie
  • zrelá, pokrčená, pokožka bez kože
  • starostlivosti o vlasy a hygieny
  • kŕčové žily, kŕčové žily

Použitie v kozmetike a aromaterapii

  • sa nepoužíva čisto na koži, len ako zložka na prípravu kozmetických a aromaterapeutických prostriedkov
  • dávka zvyčajne odporúčaná v kozmetických kompozíciách 0,5 - 2%
  • ako prísada na prípravu tonerov, čistiacich prostriedkov, pleťových vody, krémov, sér
  • ako prísada pre balzamy, masti, masážne oleje
  • masáž hrudníka v prípade problémov s dýchaním, masáž pozdĺž chrbtice
  • rozptýlené v miestnostiach na občerstvenie a čistenie vzduchu

vedenie : tesne uzavreté na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu svetla

Bezpečnostné údaje :

  • ako všeobecné pravidlo, pred použitím kozmetického prípravku sa odporúča vykonať skúšku sklonu lakťov minimálne 24 hodín pred aplikáciou
  • podrobnosti o bezpečnom použití éterických olejov
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • kontraindikované v prvom trimestri gravidity
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • vonkajšie použitie; interné použitie sa odporúča iba pod vedením lekára alebo aromaterapeuta

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webových stránkach prvky sú založené na literatúre dostupné v knihách, vedeckých publikácií, webových stránok odkazovať fytoterapie, aromaterapia alebo hidrolaterapie protokoly kozmetiky a chémie kozmetiku, a dokumentácie od výrobcu / dodávateľa. Avšak, táto informácia je určený len pre informačné účely, nemajú v žiadnom prípade lekárske informácie a nezaoberajú našu zodpovednosť. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, poraďte sa s lekárom.


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód