BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
                                                                  Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

         

                                     AKCIA 

                                            Nakúp nad 10, 20, 30 a 50 EUR a získaj darček podľa vlastného výberu

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Na tvár nepatria len krémy. pleťové oleje sú ideálne ...
Prečo vzniká akné, poznáte príčiny?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/zdraviezbylin/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam - Olej z Monoi de Tahiti (kokosový) 50ml

Cena 7.80
minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov
Výrobca Mayam
Kód produktu 1-1-50
Dostupnosť na sklade
KS

 

Olej z Monoi de Tahiti -  opis a odporúčania

Pôvod :  Polynézia Francúzsky

Prezentácia :  kvapalná mastná , farebné slabo žltá , vôňa kvetinové tóny exotické , sladké kvetinové 
Pri teplotách pod cca. Pri teplote 24 ° C olej tuhne a stáva sa krémovou bielou hmotou

Zloženie ( INCI ):  Cocos nucifera olej, gardénie tahitensis kvet vôňa *, tokoferol (obsahuje:  linalool **, limonén ** ** benzylbenzoát, benzyl salicylát **)
* vôňa je len prirodzené, sa zložkami zo syntetických
** prírodné zlúčeniny prítomné v parfume  

Vlastnosti oleja Monoi

  • výživné
  • zvlhčujúce , zmäkčujúce
  • chráni pokožku pred agresiou v prostredí
  • zlepšuje pevnosť pokožky
  • poskytuje hladkosť a pružnosť
  • boj proti známkam starnutia
  • skrášľuje a dodáva lesk vlasov

Odporúčania, aplikácie

  • všetky druhy kože , zvlášť koža suchá , unavená
  • prostriedky na vyživovanie a regeneráciu pokožky
  • pokožka poškodená , šupinatá , popraskaná
  • koža, ktorej chýba elasticita a pevnosť
  • parfémovanie kože alebo kompozície pre kožu a telo
  • ošetrenie na vlasy
  • chlpaté, povstalecké

Ako používať olej Monoi

  • ako taká, neriedená na pokožke, vlasoch alebo tele
  • ako prísada obsiahnutá v kozmetických kompozíciách v rôznych koncentráciách
  • prostriedkoch na výživu a reštrukturalizáciu kože , na pružnosť a elasticitu
  • krémy a pleťové vody 
  • niekoľko kvapiek z oleja vo vodnom kúpeli
  • ako zložka pri aplikáciách na krku, dekoltu, poprsí
  • ako prísada pri príprave masážnych olejov

Skladovanie : skladujte najlepšie pod 25 ° C, chráňte pred vlhkosťou a svetlom

Bezpečnostné údaje : kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód