BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
                                                                  Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

         

                                     AKCIA 

                                            Nakúp nad 10, 20, 30 a 50 EUR a získaj darček podľa vlastného výberu

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Na tvár nepatria len krémy. pleťové oleje sú ideálne ...
Prečo vzniká akné, poznáte príčiny?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/zdraviezbylin/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Olej z ruží 50ml

Cena 9.38
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 1-1-62
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Rosa Mosqueta olej

Rosa Mosqueta divoký ker patrí do rodiny rosaceelor, ​​je ako naša divoká ruža, ale rastie v juhoamerických Andách. Má tŕnisté stonky a kvety v ružovej farbe. Po odkvitnutí zostanú červené šípky, vnútri ktorých sú semená, z ktorých je tento vzácny olej získaný .
Naše šípky patria k rovnakému druhu, ale tento druh z Chile - čílska ruža, ako sa nazýva, sa líši v koncentrácii aktívnych zlúčenín: karotenoidy, vitamín E, K a F (kyselina linolová a linolenová).

Rosa Mosqueta olej je veľmi cenený pre jeho schopnosť zlepšiť jazvy po zranení, akné, lézie alebo kožu po chirurgických zákrokoch. Pravidelné používanie tohto oleja stimuluje proces obnovy pleti, tvorbu kolagénu a elastínu, obnovenie bunkovej membrány pre zmäkčovanie vrások a remodeláciu kože.

Ďalšie mená: rosa moschata, šípkový olej, rosa rubiginosa, ružový čílsky olej 

Spôsob produkcie: lisovaním za studena zo semien plodu

Zemepisná oblasť pôvodu: Čile

-číra tekutina, zlatisto žltá, stredná viskozita, vôňa rastlinná

Zloženie (INCI): rosa moschata seed oil

Vlastnosti oleja Rosa Mosqueta

- regenerátor podporuje obnovu kožného tkaniva
- zlepšenie vzhľadu a štruktúry kože, stimuluje obnovu pokožky
- zmenšujú sa vrásky a vyhladzuje povrchové vrásky
- proti starnutiu a antioxidant, oneskorenie starnutia kože a zníženie účinkov starnutia vplyvom svetla (foto-starnutie)
- obnovuje vláčnosť, pružnosť a tonus pokožky 
- zmäkčovadlo, ochraňuje hydro-lipidovú bariéru kože

Ako môže pomôcť

Jedná sa o olej, ktorý je vhodný pre akýkoľvek typ pleti
- jazvy spôsobené akné, popáleniny, ovčie kiahne, pooperačné rany 
- zrelá pleť, devitalizovaná, vráskavá
- elasticita kože
- suchá koža, dehydratovaná
- predčasné starnutie kože, známky poškodenia photoaging z UV po prehnanom vystavení slnku 
- prevencia a zlepšovanie strií
- Couperose, ekzém
-  po holení na upokojenie a regeneráciu pokožky

Ako je používaný v kozmetike

Ide o produkt, ktorý môže byť použitý priamo na kožu
- v kombinácii s inými rastlinnými olejmi
- ako prísada do kozmetických krémov: denné aj nočné krémy, pleťové vody, séra, masky
- ako prísada do kozmetických produktv na telo: balzamy, krémy, telové mlieko, telové maslo
- anti-aging ošetrenie

Použitie oleja pre maximálny efekt: 
- s Q10 pre účinky proti vráskam
- s arganovým olejom, borákovým olejom a olejom z granátového jablka pre regeneračný efekt
- s Tamanovým olejom, rakytníkovým olejom a levanduľovým éterickým olejom na ekzém
- s arganovým olejom, makadamovým olejom na strie
- s bambuckým maslom a šalviovým esenciálnym olejom na jazvy
- s aloe vera olejom a nechtíkovým olejom po pobyte na slnku

Skladovanie: je olej citlivý na oxidáciu, skladovať pod 19 ° C, chrániť pred vlhkosťou a svetlom

Bezpečnostné údaje : kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód