BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky

            

Mayam – Oxid titaničitý 25g

Cena 1.82
Pôvodná cena 2.60, Zľava 30 %
Dostupnosť: skladom +1
Kód produktu: 3-10-14
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Používa sa ako biely pigment, plnivo alebo UV filter v rôznych make-up a kozmetike: prášok, ružica, odtieň, make-up base, korektor, krémy na ochranu pred slnkom.

 

Oxid titaničitý - opis a odporúčania

Oxid titaničitý (TiO2) nazývaný aj "titánový biely" je minerálny pigment s vysokým indexom lomu.

Je inertný, tepelne stabilný, nerozpustný vo vode alebo olejoch, ale je dispergovateľný najmä v olejových alebo práškových / suchých médiách. Je nepriehľadný, znižuje priehľadnosť kozmetických zmesí, ruší a otvára farbu prípravkov na báze pigmentov.

Ide o minerálny filter, ktorý pôsobí ako fyzická bariéra proti UV žiareniu. 

Oxid titaničitý bol schválený už viac ako 90 rokov ako zložka potravín, liečiv a kozmetiky. Oxid titaničitý, ktorý nie je vo forme nanočastíc nanášaných na pokožku, nepreniká, neabsorbuje a nie je toxický. Zabráňte vdýchnutiu!

Prezentácia : biely prášok bez zápachu

Kvalita : kozmetické 

Zložky (INCI) : (CI 77891) oxid titaničitý

Vlastnosti oxidu titaničitého

  • zrkadliace 
  • opacifer
  • bieleho farbiva
  • UV ochrana

Odporúčania, aplikácie

  • makeup výrobky
  • krémy proti slnečnému žiareniu 
  • biele a nepriehľadné farbivo v mydlách

Použitie, dávkovanie

  • ako prísada do krémov s opaľovacími a make-up kompozíciami: prášok na pokožku, červenanie, korektor, rúž a iná dekoratívna kozmetika
  • Orientačné dávkovanie: 1 - 25%

Skladovanie : Uchovávajte mimo dosahu vlhkosti v uzavretej nádobe

Bezpečnostné dáta : Nevdychujte, neuchovávajte, udržiavajte mimo dosahu detí, vyhýbajte sa kontaktu s očami; kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.