BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
                                                  Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

         

                   AKCIA 

                      Pri každej objednávke nad 20EUR poštovné zadarmo

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Na tvár nepatria len krémy. pleťové oleje sú ideálne ...
Prečo vzniká akné, poznáte príčiny?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/zdraviezbylin/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Pačuliový esenciálny olej 10ml

Cena 5.18
minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov
Výrobca Mayam
Kód produktu 2-1-47
Dostupnosť na sklade
KS

Veľmi ocenil pre jeho vôňu v podstate silné a hlboké, s zemité poznámky, dreva dymu, ale ktorý obsahuje rad účinných látok s protizápalovým, protiinfekčné, žilovej proti prekrvenie, regeneračné a hojenie kože.

 

Esenciálny olej z pačuli - popis a odporúčania

Pačuli - alebo pačuli - rastlina pôvodom z Ázie, ktorého listy a esencie, ktoré boli použité na dlhú dobu na parfumovanie tkanín hodvábu, kašmír, a antiseptiká afrodiziakum pre svoje cnosti. Pačuli listy ani vôňu čerstvej, kým sa suší a pretlačí prirodzeného procesu fermentáciou, a stal veľmi aromatický. 
Esenciálny olej extrahovaný z týchto listov dozrieva v priebehu času a poskytuje hlboký, tajomný a očarujúci parfum. Biochemický profil esenciálneho oleja z Patchouli je špeciálny, ktorý vykazuje menej často prítomné látky v éterických olejoch. Esenciálny olej z patchúli je všadeprítomná esencia v súprave vonných látok.

Spôsob výroby:  parou destiláciou z listov

Zemepisná oblasť pôvodu: Indonézia

Prezentácia:  číra hnedá kvapalina, stredná viskozita

Olfactivní popis:  intenzívny a pretrvávajúci zápach, orientálny, pozemský, drevitý, s korenistými tóny a dymom

Zložky (INCI):  pogostemon cablin leaf oil

Vlastnosti patchulového oleja

  • regenerátor pleti, podporuje obnovu tkanív
  • cytoplazmatická, cytoplazmatická, výrazná regenerácia kožných buniek
  • tonikum a žilový dekongestant, podporuje periférnu cirkuláciu
  • afrodiziakum, nervový tonik a stimulant, nervovú sedáciu pri vyšších dávkach
  • mierne protiinfekčné a antiseptické
  • vôňa esencie so základnými poznámkami

S čím vám môže pomôcť? 

  • starostlivosť o pokožku postihnutá ekzémom, dermatózami, mykózami, zápalovými procesmi
  • poškodená pokožka, popraskaná, zranená
  • starostlivosť o zrelú, vrásčitú, preťaženú, zadnú pokožku
  • obehové problémy: varixy, hemoroidy, zadržiavanie vody, celulitída
  • pomoc pri vyčerpaní, asténia, impotencia a frigidita
  • formulácia parfumov, najmä orientálnych alebo mužských

Ako používať olej z patchouli

  • je produkt, ktorý sa na koži nepoužíva len ako zložka kozmetiky, parfumov a aromaterapeutických zmesí
  • dávka zvyčajne odporúčaná v kozmetických kompozíciách je 0,5 až 2% s indikáciou, že má pomerne ťažký a pretrvávajúci zápach
  • ako prísada na prípravu kozmetiky pre starostlivosť o pleť: krémy, sérum, oleje na tvár, masky
  • ako prísada na prípravu krémov, balzamov, masti a gélov pre obehové problémy a pre remodeláciu tela
  • v kombinácii s rastlinnými olejmi a prípadne ďalšími špecifickými aktívnymi zložkami vo forme masáže obehu alebo celulitídy
  • pre aromaterapeutickú masáž, riedené v rastlinnom oleji, prípadne v kombinácii s inými špecifickými esenciami; masáž môže byť aplikovaná po celom tele alebo cez stĺp
  • spolu s ďalšími základnými náplňami s vrcholovými, strednými a základnými tónmi na vytvorenie tekutých alebo tuhých parfumov
  • ako esencia vône spolu s ďalšími esenciami pre deodoranty a mydlá

Skladovanie : tesne uzavreté na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu svetla

Bezpečnostné údaje :

  • ako všeobecné pravidlo, pred použitím kozmetického prípravku sa odporúča vykonať skúšku sklonu lakťov minimálne 24 hodín pred aplikáciou
  • podrobnosti o  bezpečnom použití éterických olejov
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • kontraindikované v prvom trimestri gravidity
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • vonkajšie použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webových stránkach prvky sú založené na literatúre dostupné v knihách, vedeckých publikácií, webových stránok odkazovať fytoterapie, aromaterapia alebo hidrolaterapie protokoly kozmetiky a chémie kozmetiku, a dokumentácie od výrobcu / dodávateľa. Avšak, táto informácia je určený len pre informačné účely, nemajú v žiadnom prípade lekárske informácie a nezaoberajú našu zodpovednosť. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, poraďte sa s lekárom.


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód