BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky                  

                           Ku každej objednávke darček podľa vlastného výberu :)

                           Nezabudnite si vložiť darček do nákupného košíka   

Mayam – Pigment 15 modrá 2 3g

Cena 1.61
Pôvodná cena 2.30, Zľava 30 %
Dostupnosť: skladom +1
Kód produktu: 3-12-10
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Kozmetický svetlo modrý pigment

Kozmetický pigment minerálneho pôvodu vhodný na kozmetické účely, make-up. Veľkosť častíc 1-5 mikrónov (je vo forme nanočastíc)

Zloženie (INCI): ultramarine (CI 77007)

VLASTNOSTI:

- kozmetický
- minerálneho pôvodu
- v suchom dispergovateľnom prášku
- dispergovateľný vo vodnom alebo olejovom médiu
- nerozpustný vo vode a oleji
- nie je stabilný v kyslom prostredí s pH <4,5

APLIKÁCIA:

- kompaktný prášok,
- krém základ alebo prášok
- matný alebo perleťový rúž
- riasenky, očné linky
- krémy, balzamy, tyčinky...
- vhodný pre mydlá

POUŽITIE:

Orientačné dávkovanie od 0,1 do 20 %
V bezvodých prípravkoch sú zvyčajne pridáva na konci prípravy, alebo ako sa to vyžaduje podľa receptu
Pigmenty môžu byť spojené s ostatnými ditiokarbamátmi, perleťové pigmenty, farbivá, hlinky ...
Môže byť v kombinácii s plnidlami a bázou: pasta z oxidu titánu, zinku, kukuričný škrob, ryžový prášok, sericit, základný make-up prášok, oxid titaničitý, stearan horečnatý

Objemový ekvivalent:

  • TAD = 0,38 gr
  • DASH = 0,17 gr
  • PINCH = 0,13 gr
  • SMIDGEN = 0,05 gr
  • DROP = 0,03 gr


bezpečnosť dát:

- skladujte v uzavretej nádobe, chránené pred vlhkosťou
- nevdychujte
- nejedzte
- skladujte mimo dosahu detí
Použite rukavice, ochranné okuliare a masky pri práci s väčším objemom pigmentu