BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky

            

Mayam – Pigment 26 čierny 100g

Cena 14.67
Pôvodná cena 24.45, Zľava 40 %
Dostupnosť: skladom +1
Kód produktu: 3-12-18
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Kozmetický čierny pigment

Kozmetický pigment minerálneho pôvodu vhodný pre kozmetické aplikácie, intenzívna a trvalá farba. Veľkosť častíc 1-5 mikrónov (je vo forme nanočastíc). 

Zloženie (INCI):  iron oxides (CI 77499)

VLASTNOSTI:

- kozmetický anorganický
- minerálneho pôvodu
- v suchom dispergovateľnom prášku
- dispergovateľný vo vodnom alebo olejovom médiu
- nerozpustný vo vode a oleji
- môže byť pridaný vo forme suspenzie na bezvodé prípravky, pleťové vody, mydlá

APLIKÁCIA:

- kompaktný prášok,
- make-up matný alebo perlový
- krém základ alebo prášok
- matný alebo perleťový rúž
- korektor, riasenky
- lesk na pery, balzam na pery
- krémy, balzamy, tyčinky...
- dekoračné maľovanie na telo
- mydlá M & P a CP

POUŽITIE:

Orientačné dávkovanie od 0,1 do 30 %
V bezvodých prípravkoch sú zvyčajne pridáva na konci prípravy, alebo ako sa to vyžaduje podľa receptu
Pigmenty môžu byť spojené s ostatnými ditiokarbamátmi, perleťové pigmenty, farbivá, hlinky ...
Môže byť v kombinácii s plnidlami a bázou: pasta z oxidu titánu, zinku, kukuričný škrob, ryžový prášok, sericit, základný make-up prášok, oxid titaničitý, stearan horečnatý

Objemový ekvivalent:

  • TAD = 0,65 gr
  • DASH = 0,30 gr
  • PINCH = 0,22 gr
  • SMIDGEN = 0,08 gr
  • DROP = 0,04 gr


bezpečnosť dát:

- skladujte v uzavretej nádobe, chránené pred vlhkosťou
- nevdychujte
- nejedzte
- skladujte mimo dosahu detí
Použite rukavice, ochranné okuliare a masky pri práci s väčším objemom pigmentu