BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky    

 
Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Provitamín B5 – Panthenol 100ml

Cena 27.65
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 3-2-4
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

PANTHENOL (provitamín B5), na kozmetické účely

Panthenol / provitamín B5 je známy pre svoje upokojujúce, regeneračné, hydratačné a protizápalové vlastnosti, je bežne používaný v prípravkoch na posilnenie vlasov a skrášľovanie.

Vlastnosti panthenolu

  • protizápalové, upokojuje pokožku postihnutú podráždením, svrbením alebo popáleninami
  • hojenie, podporuje epitelizáciu a opravu zranení
  • hydratačné činidlo, udržuje hydratáciu pokožky, znižuje dehydratáciu
  • kapilárny fortifikátor, dodáva vlasom lesk, zabraňuje štiepeniu vlasov
  • posilňuje vlasy od koreňa po vrcholy
  • upokojuje pokožku hlavy, znižuje svrbenie


Odporúčania, aplikácie

  • starostlivosť o pleť vo všeobecnosti, starostlivosť o pokožku, starostlivosť o vlasy a hygienu
  • ako prísada do vody a repelentov, na tvár, oblasť očí, telo, ruky a nohy
  • podráždenú, poškodenú pokožku
  • citlivej, krehkej starostlivosti o pleť, vrátane starostlivosti o deti
  • starostlivosť o oblasti postihnuté zraneniami
  • utišuje pokožku postihnutú svrbením, malé popáleniny, pichanie
  • po epilácii alebo po holení
  • starostlivosť o pleť a regeneráciu po vystavení slnku
  • starostlivosť o vlasy bez ohľadu na typ alebo stav pokožky hlavy
  • suché vlasy, štiepané konce


Ako používať panthenol v kozmetike

  • je produkt, ktorý sa ako taký nepoužíva na kožu, len ako zložka kozmetických výrobkov na starostlivosť a hygienu pokožky a vlasov
  • môže byť zahrnutá ako 2-5% kozmetická zložka v rôznych formuláciách, bez ohľadu na typ kože a vlasov
  • je vo vode rozpustný produkt, nie je rozpustný v olejoch, môže byť všeobecne zahrnutý do akejkoľvek kompozície, ktorá tiež obsahuje vodu
  • v kompozíciách pripravených emulgáciou alebo zahrievaním sa pantenol pridáva do konečnej studenej zmesi
  • panthenol môže byť použitý: toner, krém, sérum, gél, krém, voda po holení, sprchový gél, šampón, kondicionér, tvárové masky
  • panthenol môže byť tiež zahrnutý do krémovej základne, šampónovej základne alebo vlasového kondicionéra


Skladovanie
: na suchom, chladnom mieste, mimo slnečného žiarenia

Bezpečnostné údaje : Vyhýbajte sa kontaktu s očami, udržiavajte mimo dosahu detí

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.