BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky

Všetky akcie platia v období od 01.02. – 28.02.2019

                                                                                 

       Nakúp tovar v hodnote min 10 EUR a získaj zľavu 5% z objednávky. Pre získanie zľavy zadaj v nákupnom košíku zľavový kupon: zlava5

      Nakúp tovar v hodnote min 25 EUR a získaj zľavu 10% z objednávky. Pre získanie zľavy zadaj v nákupnom košíku zľavový kupon: zlava10                                                             

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Rozpúšťadlo pre éterické oleje a vonné látky 25ml

Cena 7.08
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 2-1-63
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Roztok zložiek rastlinného pôvodu, ktorý umožňuje začlenenie éterických olejov a prírodné parfumantelor vo vodnom prostredí, ako sú tonery, toaletné vody, deodoranty, ústne vody tekutiny, spreje tvár, telo a vlasy.

 

Solubilizer - popis a odporúčania

Produkt umožňuje disperziu esenciálnych olejov a vonných látok vo vodných médiách. Je to zmes pripravená s rastlinnými surovinami z trvalo udržateľných zdrojov. Obsahuje povrchovo aktívne látky a zmáčadlá, ktoré sú všetky prírodné deriváty a je solubilizátor s dobrými výsledkami. Výrobný proces využíva ekologické kondenzačné reakcie a nezahŕňa alkoxylované alebo etoxylované prvky. V porovnaní s inými PEG-voľne solubilizátoru prírodných a tiež zlatého štandardu v priemysle - PEG-40 hydrogenovaný ricínový olej, - solubilizačné ukázal veľmi dobrý výkon.

Esenciálne oleje a vonné látky sú rozpustné v rastlinných olejoch alebo v alkohole a nemôžu byť zmiešané s vodou. Aby bolo možné zabudovať do vodných médií na prípravu tonerov, toaletných vôd bez obsahu alkoholu, sprejov na tela, tekutých dezodorantov a iných vodných roztokov, je potrebná takáto solubilizačná zložka.

Zloženie : glukozidy, odvodené z pšeničných otrúb, neiónových povrchovo aktívnych látok odvodených z kokosového oleja, palmového a kukurice, zeleniny ko-emulgátor s hydratačný, zvlhčovadlo a konzervačná činidlo 
je schválený pre použitie v kozmetických výrobkoch bio.

Zloženie (INCI):  kaprylyl / kaprylovej pšeničné otruby / slamy glykozidy, aqua, Pribudlina pšeničné otruby / slamy glykozidy, polyglyceryl-5 oleát, kokoyl sodný glutamátovej, glyceryl kaprylová

Vlastnosti solubilizátora

  • Bez PEG, bez PPG
  • rastlinného pôvodu
  • poskytuje v určitých kombináciách a dávkach transparentné riešenia
  • má schopnosť viazať vodu a ponecháva príjemný pocit pokožky bez pocitu lepivosti
  • je veľmi šumivý, ak je nadmerne dávkovaný
  • odporúčaný rozsah pH: 4,5 - 7,5
  • nie je kompatibilný s kamencom

Odporúčania, vysvetlenia

  • dávka sa mierne líši v závislosti od zložky, ktorá sa má rozpustiť a formulácie formulácie
  • typický pomer (rozpúšťadlo   olej): 0,5   1 až 4   1
  • tým je vyšší pomer, to znamená, že sa použije viac solubilizátora, výsledný roztok bude jasnejší alebo dokonca transparentnejší a ešte viac nešťastný
  • Odporúčané dávkovanie pre esenciálne oleje / solubilizátory: od 0,1% do 5% z celkovej hmotnosti formulácie
  • transparentnosť a farba hotového výrobku závisí na rozpustené zložky, napríklad, bude mandarínka silice vzniku netransparentné a žlto-zeleno riešenia a tea tree olej, čím bol získaný číry a takmer bezfarebný roztok

Ako ho používať

  • postup je jednoduchý : dôkladne premiešajte solubilizér s esenciálnym olejom / parfumom. Nad výsledným roztokom sa pridá voda a zvyšné zložky uvedené vo vzorci alebo ako je predpísané v receptúre
  • je možné, že éterický olej alebo kombinácia vôní alebo silíc ukázať ako  ťažké, aby sa rozpustili  a nie je možné predvídať bez skúšania, výsledný roztok môže mať tendenciu byť dvojfázová. Problém je iba estetický a mikrobiologická alebo funkčná stabilita roztoku nie je ovplyvnená. Jednoduchým pretrepaním injekčnej liekovky sa roztok homogenizuje na chvíľu a môže sa aplikovať
  • príprava postrekovej vône, kde sa používa viac silice a preto veľká časť rozpúšťanie, pena vytvorená môže byť znížená pridaním alkoholu na konci prípravy, po rozpustení

PRÍKLADY

  • Na telesnú spreje: 3% + 5% solubilizátor levanduľa silice + 91,4% vody + 0,6% cosgard  alebo  2% + 4% solubilizátor ylang-ylang silice + 93,4% vody + 0,6% cosgard
  • k tvárovej tonikum: 1% + 1% solubilizátor tea tree silice + 97,4% vody (alebo kombinácia kvetinové vody, gél aloe vera) + 0,6% cosgard
  • pre ústnu vodu: 1,2% solubilizátor + 0,6% esenciálny olej mäty a šalvie + 97,6% voda + 0,6% koncentrovaný extrakt z grapefruitu

APLIKÁCIE

  • tonery a pleťové vody pripravené bez emulgácie
  • ústna voda - až do 2% možno použiť na ústnu hygienu
  • roztoky na mokré servítky
  • toaletné vody
  • deodorantové kvapaliny
  • telový sprej, koža, vlasy

Skladovanie:   na chladnom mieste, mimo dosah svetla a vlhkosti

Bezpečnostné údaje : Neuchovávajte, vyhýbajte sa kontaktu s očami, udržiavajte mimo dosahu detí; kozmetické použitie