BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
                                             Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

          AKCIA

          Pri objednávke nad 20euro Ceta - Slezová masť 20g ZDARMA

          Pri objednávke nad 50euro Mayam - Amla prášok 100g a doprava ZDARMA

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Na tvár nepatria len krémy. pleťové oleje sú ideálne ...
Prečo vzniká akné, poznáte príčiny?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/zdraviezbylin/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam - Ryžový olej 1000ml

Cena 29.62
Pôvodná cena 31.18
Zľava 5.00 %
minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov
Výrobca Mayam
Kód produktu 1-1-56
Dostupnosť na sklade
KS

Olej, ktorý obsahuje fytosteroly, orizanol, kyselinu ferúlovú, antioxidanty. Je účinný proti starnutiu, upokojeniu a regeneráciu pokožky

 

Opis a odporúčania

Pôvod :  India

Metóda na získanie :  pomocou lisovania ryže , rafinácia

Prezentácia : číra  olejovitá kvapalina, žltkastá farba , ľahký zeleninový zápach

Na pokožke :  rýchla absorpcia

Zložky ( INCI ):  oleje oryza sativa otruby

Vlastnosti ryžového oleja

  • pozoruhodný antioxidant (tokoferol, tokotrienol , oryzanol )
  • zabraňuje starnutiu kože 
  • korektor
  • obehové, aktivuje mikrocirkuláciu
  • reštrukturalizácia
  • chráni pred agresiou prostredia ( znečistenie , UV žiarenie)
  • anti-ageing 
  • dobrý penetrant, nezanecháva pocit tuku na koži

S čím vám môže pomôcť?

  • vhodné pre akýkoľvek typ pleti
  • podráždená pokožka
  • oči , opuchnuté oči

Ako ju používať v kozmetike

  • aplikované ako také 
  • v zmesiach s rastlinnými olejmi, éterickými olejmi alebo rôznymi extraktmi podľa potrieb pokožky
  • pre formuláciu krémov tekutiny alebo séra pre očné linky
  • ako prísada do krémov proti vráskam
  • ako zložka denných alebo nočných krémov pre vyspelú, opálenú pokožku
  • ako prísada do vody a telových krémov
  • ako prísada do krémov pre krehkú, podráždenú pokožku
  • na formuláciu antitrustových krémov

Skladovanie : skladujte najlepšie pod 25 ° C, chráňte pred vlhkosťou a svetlom

Bezpečnostné údaje : kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód