BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky

Všetky akcie platia v období od 01.02. – 28.02.2019

                                                                                 

       Nakúp tovar v hodnote min 10 EUR a získaj zľavu 5% z objednávky. Pre získanie zľavy zadaj v nákupnom košíku zľavový kupon: zlava5

      Nakúp tovar v hodnote min 25 EUR a získaj zľavu 10% z objednávky. Pre získanie zľavy zadaj v nákupnom košíku zľavový kupon: zlava10                                                             

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Šalviový esenciálny olej special 10ml

Cena 10.42
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 2-1-58
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Je užitočná pri rôznych ženských problémoch spojených s menštruáciou alebo menopauzou, má pozitívne účinky na pokožku hlavy, je vyvážená vylučovaním mazu a potu. Pre vône sa používa ako esencia s teplými kvetinovými tónmi, je tiež dobrým fixátorom.

 

Esenciálny olej Salvia sclarea - opis a odporúčania

Salvia sclarea - alebo buriny holy šalvia čistý alebo ako je známe - je rastlina používa ako prírodný prostriedok pre rad problémov, spojených s nervovým systémom, hormonálneho systému a sekréciu jeho prednosťou je známy z staroveku. Esenciálny olej destiluje zo vzdušných častí rastliny používané pre upokojujúci účinok na nervový systém, na potieranie chorôb spojených s ženského cyklu, ktorý má vlastnosti podobné ženských hormónov, a kozmetiky je prínosom pre normalizáciu mazu a potu, sa odhaduje a účinok odvodnenie ,

Spôsob výroby:  parou destiláciou zo vzduchu

Zemepisná oblasť: Rusko / Maďarsko 
Ostatné mená: Sergej, tráva sv. Jána, šalvia šupka, muskatellersalbei

Popis olivového oleja:  kvetinový zápach, bylinný, mierne liečivý, sladko biely

Zložky (INCI):  olej salvia sclarea

Vlastnosti esenciálneho oleja zo šalvie 

  • relaxačné, upokojujúce nervový systém, antidepresívum
  • emenág, tonikum maternice, účinok podobný estrogénom
  • regulátor sekrécie kožného mazu
  • regulátor potu
  • kapilárne tonikum, antidoping, antihmota
  • mierne afrodiziakum a eufória
  • tonikum obehového systému
  • esencia pre tvorbu parfumov, fixátor parfumov

S čím vám môže pomôcť?

  • adjuvans pri amenorea, bolestivá menštruácia, premenopauza, návaly horúčavy
  • starostlivosť o mastnú pokožku
  • v prípade nadmerného potenia
  • starostlivosť o pokožku hlavy, mastné vlasy, lupiny, vypadávanie vlasov
  • problémy s obehom, opuchy, stavy, kŕčové žily
  • stresu, napätia, všeobecnej a sexuálnej asténie

Ako používať skalárny salvia olej

  • je produkt, ktorý sa na koži nepoužíva len ako zložka kozmetiky, parfumov a aromaterapeutických zmesí
  • dávka zvyčajne odporúčaná v kozmetických kompozíciách 0,5-2%
  • zriedené v rastlinnom oleji, vo forme masáže na bruchu pre ženské problémy
  • zriedená v rastlinnom oleji, vo forme masáže chrbta a chrbtice na uvoľnenie stresu, upokojenie nervového systému, zvýšenie chuti do života
  • ako zložka krémov, sér alebo olejov na tvár, najmä pre mastnú pleť
  • ako prísada na prípravu krémov, balzamov alebo olejov s drenážnym, cirkulujúcim účinkom
  • ako prísada do masiek, kondicionérov, šampónov alebo kapilár, alebo 1-2 kvapky v dávke šampónu alebo kondicionéra
  • ako prísada do tekutých alebo tuhých dezodorantov
  • ako vonnú esenciu pre kozmetické kompozície, parfumy a toaletné potreby a ako fixačný prostriedok
  • vzduch rozptýlený jednoduchým vzduchom alebo v kombinácii s inými esenciami na vytvorenie atmosféry, ktorá podporuje odstránenie napätia, únavy, vyčerpania

...

Skladovanie : tesne uzavreté na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu svetla

Bezpečnostné údaje :

  • ako všeobecné pravidlo, pred použitím kozmetického prípravku sa odporúča vykonať skúšku sklonu lakťov minimálne 24 hodín pred aplikáciou
  • podrobnosti o  bezpečnom použití éterických olejov
  • používať s opatrnosťou z dôvodu hormonálneho vplyvu
  • Nepoužívajte pre malé deti
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • kontraindikované počas tehotenstva
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • vonkajšie použitie; interné použitie sa odporúča pod vedením lekára alebo aromaterapeuta

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webových stránkach prvky sú založené na literatúre dostupné v knihách, vedeckých publikácií, webových stránok odkazovať fytoterapie, aromaterapia alebo hidrolaterapie protokoly kozmetiky a chémie kozmetiku, a dokumentácie od výrobcu / dodávateľa. Avšak, táto informácia je určený len pre informačné účely, nemajú v žiadnom prípade lekárske informácie a nezaoberajú našu zodpovednosť. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, poraďte sa s lekárom.