BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky
                                                                  Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

 

                               Všetky akcie platia v období od 01.01. – 31.01.2019

                                          10% zľava na všetky silikónové formy pre výrobu sviečok a mydiel

                                                   10% zľava na všetky Vaše najobľúbenejšie produkty v roku 2018

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Sedmokráskový olej 50ml

Cena 6.24
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 1-1-44
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Tento olej ma spevňujúci účinok, používa sa pre starostlivosť o prsia, popôrodnej starostlivosti o pokožku, zvyšuje celkový tón pleti a tváre, krku a dekoltu.

 

Opis a odporúčania

Metóda na získanie :  rafinácia

Country of pôvodu :  Francúzsko

Prezentácia :  tekutý olejovitý číry , farebný žltkasto zelený , vôňa mierne rastlinné

Hlavné zlúčeniny:  polynenasýtené esenciálne mastné kyseliny: kyselina linolová, mononenasýtené mastné kyseliny: kyselina olejová (omega-9), nasýtené mastné kyseliny: kyselina palmitová a kyselina stearová; beta-mircén, triterpénové estery, arniky, karotenoidy

Na koži : absorbuje o niečo pomalšie

Ingrediencie ( INCI ):  olej z helianthus annuus , výťažok z kvetov bellis perennis

Vlastnosti oleja sedmokrásky 

  • refermizant
  • tenzor, tónovanie
  • lymfatická tonikum
  • krvný obeh
  • upokojujúce 
  • mierne protizápalové
  • elasticity

S čím vám môže pomôcť?

  • pružnosť a pevnosť kože
  • tvarovanie a vylepšenie pevnosti pokožky
  • po pôrode
  • kapilárna krehkosť , modriny 
  • ťažké nohy, edém

Ako používať sedmokrásky

  • obsiahnuté ako zložka v rôznych kompozíciách
  • tonické a referenčné prípravky na bruchu, ramená , stehná
  • sérum a krémy 
  • krémy a pleťové vody na tonizáciu pleti , krku a dekoltu
  • prípravky na elasticitu pokožky
  • krémy, pleťové vody, séra kožných kapilár
  • oleje alebo masážne krémy pre siluetu
  • prípravky na masáž po pôrode

Skladovanie : skladujte najlepšie pod 25 ° C, chráňte pred vlhkosťou a svetlom

Bezpečnostné údaje : môžu spôsobiť alergické reakcie u osôb s citlivosťou na Asteraceae; kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.