BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky
                                                                  Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

 

                               Všetky akcie platia v období od 01.01. – 31.01.2019

                                          10% zľava na všetky silikónové formy pre výrobu sviečok a mydiel

                                                   10% zľava na všetky Vaše najobľúbenejšie produkty v roku 2018

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Sladký fenikelový olej 10ml

Cena 4.08
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 2-1-19
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Je to cenný kozmetický prostriedok v prostriedkoch proti celulitide a remodelácii. Je antispazmický, emenagogický a zažívací. Používa sa tiež na ochutenie zubných pást.

 

Esenciálny fenický olej - popis a odporúčania

Feniculum je súčasťou zastrešujúcej rodiny. Je pôvodom v Ázii, kde rastie spontánne a aklimatizácia sa pestuje dnes a v miernych oblastiach. To sa podobá kôpru, anízu a kmín. Použitie esenciálneho oleja fenyklu, ale aj extraktov alebo rastlín vo forme korenia je vyrobené z dávnych čias. Feniculus sa používa v tradičných kuchyniach v Iráne, Číne, na Srí Lanke alebo v Indii.

Spôsob výroby:  parou destiláciou semien

Prezentácia:  číra žltá kvapalina, nízka viskozita

Zemepisná oblasť pôvodu závodu: Španielsko

Popis olfactive:  Čerstvý, sladký, príjemný zápach, podobný anízu

Zložky (INCI):  olej z čerstvého semienka foeniculum vulgare

Vlastnosti fenikelového oleja 

  • vypúšťanie
  • celkový tonik
  • antispazmodický
  • emenagog, estrogénny
  • stimulant chuti do jedla, zažívacie

S čím vám môže pomôcť? 

  • celulitída, retencia vody
  • edém, pod očami
  • spastický kašeľ, pľúcna kongescia
  • poruchy trávenia, pomalé trávenie, brušná kolika
  • gingivitída, halen
  • vonkajšia adjuvans pri menopauze, amenorea

Ako používať fenikelový olej

  • dávka bežne odporúčaná v kozmetických prostriedkoch 0,5-2%
  • 2-5% zriedených v rastlinnom oleji na odvodnenie masáží
  • zriedená v rastlinnom oleji, aplikovaná masážou na brucho v prípade amenorey, menštruačné poruchy
  • ako prísada do anticelulitídnych krémov a balzamov, prípravky na remodeláciu tela, chudnutie
  • v kompozíciách na elimináciu retencie vody, séra, očné krémy
  • zriedená 1/4 s rastlinným olejom, nanesená na ďasná masážou v prípade zápalu alebo halenia
  • ako chuť zubnej pasty

Skladovanie : tesne uzavreté na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu svetla

Bezpečnostné údaje :

  • ako všeobecné pravidlo, pred použitím kozmetického prípravku sa odporúča vykonať skúšku sklonu lakťov minimálne 24 hodín pred aplikáciou
  • podrobnosti o bezpečnom použití éterických olejov
  • vyhnúť sa používaniu u ľudí s patologickými stavmi závislými od estrogénu
  • kontraindikované použitie na brušnú oblasť v tehotenstve
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • vonkajšie použitie; interné použitie sa odporúča pod vedením lekára alebo aromaterapeuta

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webových stránkach prvky sú založené na literatúre dostupné v knihách, vedeckých publikácií, webových stránok odkazovať fytoterapie, aromaterapia alebo hidrolaterapie protokoly kozmetiky a chémie kozmetiku, a dokumentácie od výrobcu / dodávateľa. Avšak, táto informácia je určený len pre informačné účely, nemajú v žiadnom prípade lekárske informácie a nezaoberajú našu zodpovednosť. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, poraďte sa s lekárom.