BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky   

                   Chcete zľavu 2%? Nakúpte tovar v minimálnej hodnote 10€

                     Chcete zľavu 5%? Nakúpte tovar v minimálnej hodnote 50€

                          (Akcie platia iba pri platbe bankovým prevodom)

            

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Svetlicový olej 1000ml

Cena 35.10
Pôvodná cena 39.00, Zľava 10 %
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 1-1-66
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Olej bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny a antioxidanty, ktorý má pre pokožku upokojujúci, nutričný, ​​regeneračný a anti-ageový účinok. 

Je obzvlášť užitočný pre suchú pokožku, zrelú pokožku, pokožku hlavy, pokožku postihnutú sčervenaním a starostlivosťou o vlasy.

 

Popis a odporúčania

Má mäkkú štruktúru, nezanecháva na pokožke mastný film.

Je bohatým zdrojom kyseliny linolovej (omega-6), vitamínu K, E a antioxidantov.

Spôsob výroby:  extrakciou / lisovaním semien rastlín, po ktorých nasleduje rafinácia 

Prezentácia:  číra olejovitá kvapalina, mierne nažltlá farba

Zložky (INCI): olej zo semien carthamus tinctorius

Vlastnosti svetlicového oleja

  • zmäkčujúca, výživná, zachováva lipidovú vrstvu pokožky
  • pomáha udržiavať hydratáciu pokožky
  • pôsobí proti cukru z dôvodu obsahu vitamínu K
  • znižuje začervenanie a napomáha pri opravách pokožky
  • má mäkkú štruktúru, ľahko sa vstrebáva do pokožky
  • antioxidant a anti-aging, boj proti starnutiu pokožky
  • regenerátor, reštrukturalizácia, zvyšuje elasticitu pokožky
  • chráni vlasy pred voľnými radikálmi a dehydratáciou
  • vyživuje kapilárne vlákno a dáva mu zdravý vzhľad

S čím vám môže pomôcť?

  • starostlivosť o akýkoľvek typ kože
  • v prípade sčervenania, cuperózy
  • suchá, poškodená, citlivá pleť
  • koža, ktorej chýba elasticita a pevnosť
  • starostlivosť o vlasy 
  • suché vlasy, poškodené vlasy, vypadávanie vlasov

Ako ju používať v kozmetike

  • aplikované ako také 
  • v zmesiach s rastlinnými olejmi, éterickými olejmi alebo rôznymi extraktmi podľa potrieb pokožky
  • na prípravu krémov a sér na očné kontúry
  • ako prísada do krémov proti starnutiu
  • ako zložku denných alebo nočných krémov pre zrelú, citlivú alebo suchú pokožku
  • ako zložka mlieka alebo masla
  • ako prísada do krémov pre citlivú, poškodenú pokožku
  • pre anti-cuperózu krémovú formuláciu
  • ako prísada na prípravu krémov a kapilárnych sér, kondicionérov alebo masiek na vlasy

Skladovanie : skladujte pod teplotou 19 ° C mimo slnečného žiarenia, po otvorení je odporúčané uchovávať v chladničke

Bezpečnostné údaje : kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.