BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky  

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam - Tuberózny vosk 10g

Cena 6.40
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 3-7-10
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Používa sa v krémoch a kondicionéroch na starostlivosť o pleť a vôňu, na mydlá alebo sviečky na vytvorenie solídnych parfumov alebo dezodorantov.

 

Tuberózny vosk - popis a odporúčania

Vosk sa získava z procesu výroby absolútnej tuberózy. Tuberóza, o ktorej sa hovorí, že má osobitnú energetickú záťaž, pochádza z Mexika a je súčasťou rodiny Agavaceae. Z jeho kvetín sa získava absolútne množstvo tuberóz, drahocenných surovín a vysoko cenené v parfumérii.

Tuberóza vosk je bohatá na voskovité estery, mastné kyseliny, fytosteroly a ponúka charakteristickú vôňu.

Ako zložka kozmetických prípravkov je tuberózny vosk zvláčňujúci a ochranný, pomáha udržiavať pokožku vlhkosť a zabraňuje dehydratácii.

Prezentácia:  pevná cerová látka, hnedá farba, intenzívny špecifický zápach 
Bod topenia cca. 60 ° C

Zložky (INCI) : kvetinový vosk polyanthes tuberosa

Vlastnosti tuberózy

  • vôňa na krémy, kondicionéry, maslo na telo
  • dáva krémom konzistenciu a viskozitu
  • tvorí ochrannú vrstvu na koži
  • uľahčuje hydratáciu pokožky
  • krémový výrobok, emulzný stabilizátor
  • vôňa a texturizačné činidlo pre sviečky
  • koemulgátor pre emulzie

Odporúčania, aplikácie

  • balzam, telové maslo, parfumované telové krémy
  • tuhé parfumy, pevné deodoranty
  • ochranné krémy, krémy na suchú pokožku, krém na ruky
  • parfumované sviečky
  • M & P a CP mydlá

Ako používať tuberózny vosk

  • zahrnutý ako zložka krémov a kondicionérov, zahrievaná na vodnom kúpeli, pridávaná sa do olejovej fázy, indikatívne dávkovanie 1-5%
  • telové vody, balzamy, bezvodé krémy 1-10% zahrievaním
  • ako prísada do kondicionérov, dezodorantové tyčinky 2-10%
  • ako koemulgátor spolu s emulgátorom na emulzie, 1-5%
  • až 30% pre tuhé parfumy
  • ako prísada do mydiel M & P 1-5%

Skladovanie : v prostredí, mimo vlhkosti a priamemu svetlu, v uzavretej uzavretej nádobe

Bezpečnostné údaje :

  • ako všeobecné pravidlo, pred použitím kozmetického prípravku sa odporúča vykonať skúšku citlivosti minimálne 24 hodín pred aplikáciou
  • udržujte mimo dosahu detí; kozmetické použitie