BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
                                             Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

          AKCIA

          Pri objednávke nad 20 EUR Ceta - Gaštanová masť ZDARMA

          Pri objednávke nad 50 EUR Mayam - Amla prášok 100g ZDARMA

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Na tvár nepatria len krémy. pleťové oleje sú ideálne ...
Prečo vzniká akné, poznáte príčiny?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/zdraviezbylin/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Vavrínový olej 50ml

Cena 6.56
minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov
Výrobca Mayam
Kód produktu 1-1-31
Dostupnosť na sklade
KS

Vavrínový olej

Rastlinný olej získaný z dužiny plodov vavrínu, cenený pre svoje čistiace a regeneračné kozmetické vlastnosti. Je základnou zložkou známeho Aleppo mydla. Má hojacie, adstringentné a antioxidačné účinky.

Nesmie sa zamieňať s esenciálnym olejom z vavrínu alebo olejovým macerátom bobkového listu!

Zemepisná oblasť pôvodu: Turecko

-  zeleno-hnedý viskózny olej s pomerne silným zápachom
Poznámka: pri teplote miestnosti stuhone vo fľaši; Pred použitím môže byť rozpustený na vodnom kúpeli 

- pomaly vstrebáva do pokožky bez zanechania mastného filmu

Zloženie (INCI): Laurus nobilis fruit oil

Vlastnosti oleja: 

- antiseptické a protizápalové látky, bohatý na výživné mono- a polynenasýtené mastné kyseliny
- regenerácia pokožky, podporuje hojenie
- čistenie kože, antibakteriálny
- zmäkčovadlo, chráni pokožku pred dehydratáciou
- prospešný pri kožných problémoch

Použiie: 

- Je vhodný pre starostlivosť o pleť ovplyvnenú podráždením, ekzém, psoriáza
- akné, problematická pleť
- atopická, suchá pleť
- užitočný v prípade kožných infekcií, mykotických infekcií
- odstránenie lupín, podráždenie, mastné vlasy
- uvoľňuje svaly a zmiernenie reumatických bolestí

Ako je používaný v kozmetike: použitie na kožu - iba zriedený na 50%

Môže byť použitý v zmesi z rastlinných olejov alebo ako prísada do kozmetických prípravkov ako percentuálny podiel z maximálne 50%
- ako prísada na prípravu krémy, emulzie a masky pre starostlivosti o pleť
- ako prísada pri príprave krémov, emulzií, mastí a masti pre starostlivosť o pokožku tela, rúk a nôh
- príprava krémov či masážnych olejov pre zmiernenie bolesti svalov a reumatizmus
- ako prísada na prípravu masiek na vlasy, vlasový kondicionér
- ako prísada na výrobu pevných šampóny a mydlá CP

Skladovanie: je odolný proti oxidácii oleja, skladujte najlepšie pri teplote do 25 ° C, chráňte pred vlhkosťou a svetlom

Bezpečnosť údaje: kozmetické použitie

- Nepoužívajte samostatne, neriedený na čistú pokožku 

- Nepoužívajte okolo očí alebo na sliznice

- Udržujte mimo dosahu detí; externé použitie

- Nepoužívať osobami alergickými na rod Asteracee

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód