BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky    

 
Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Vitamín C – ascorbyl palmitate 10g

Cena 5.95
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 3-2-9
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Vitamín C (askorbylpalmitát) na kozmetické použitie

Jedná sa o stabilný vitamín C, rozpustný v tukoch so silnými antioxidačnými vlastnosťami, ktoré sa používajú v kozmetike k zlepšeniu vzhľadu, pružnosti a stavu pokožky, prevenciu alebo redukciu pigmentových škvŕn.

Vlastnosti : biely, krémový prášok bez zápachu

Zložky (INCI):  askorbyl palmitát


Vlastnosti

  • silný antioxidant
  • anti-ageing
  • chráni pokožku pred oxidačným poškodením
  • inhibuje tvorbu voľných radikálov
  • zlepšuje elasticitu kože
  • zlepšuje celkový vzhľad pokožky
  • podporuje produkciu kolagénu
  • zabraňuje alebo znižuje hyperpigmentáciu, vekové škvrny


Odporúčania, aplikácie

  • krémy a tvárové séra 
  • masky a ošetrenie tváre proti starnutiu 
  • krémy, balzamy a telové vody 
  • krémy a emulzie proti slnečnému žiareniu, plážové krémy 
  • balzamy, maste
  • krémy aplikované po vystavení slnku 
  • makeup produkty: balzam na pery, korektor a  make-up                                     
  • ako antioxidačné činidlo 


Používanie

  • ako zložka kozmetických prípravkov
  • indikatívna dávka 0,5 - 8% 
  • zvyčajná dávka pre krémy, emulzie, maste,  kondicionéry, make-up výrobky: 0,5-2%
  • bežná dávka na masky, sérum a kozmetické ošetrenie: 2 - 8%
  • je rozpustný v alkohole, čiastočne rozpustný v olejoch a esteroch
  • v emulziách sa pridá do tukovej fázy 
  • nemá okysľujúci účinok na kozmetické prípravky
  • pôsobí v synergii s vitamínom E, čím vytvára kombináciu silného antioxidačného účinku


Skladovanie
 : na suchom a chladnom mieste, mimo dosahu slnečného žiarenia

Bezpečnostné opatrenia : dodržiavajte indikované dávkovanie, udržiavajte mimo dosahu detí, nepoužívajte v blízkosti zdroja vetrania; len na kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.