BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky    

                                                                                                                              V máji rozdávame darčeky :)

                                                                                                                 Akcia platí od 30.04.2020 do 31.05.2020

 
Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Vitamín E 100ml

Cena 43.90
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 3-2-12
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Vitamin E je 100% rastlinného pôvodu, je silný antioxidant, užitočný do kozmetických výrobkov obsahujúcich olej. Je tiež cenený ako anti-aging, pre krémy a kompozície pre suchú, zrelú či poškodenú pokožku.

Tokoferol alebo vitamín E sú dôležité pre zdravie pokožky. Vitamín E je prítomný v lipofilných segmentoch bunkovej membrány. Má silný antioxidačný účinok, chráni pred degeneráciou vyvolanou voľnými radikálmi.

Ako kozmetická aplikácia je obzvlášť zaujímavá pre suchú, zrelú, poškodenú starostlivosť o pokožku pri regenerácii po vystavení slnku, ochrane pred environmentálnymi faktormi. 
Môže byť obsiahnutý v každom kozmetickom prípravku, ktorý obsahuje aj oleje.  

Zloženie : koncentrované (min.50%) tokoferoly (alfa, beta, gamma a delta - α, β, γ a δ) získané z rastlinných olejov. 
Klasická a farmaceutická trieda, výhradne prírodná. 
Obsahuje všetky štyri izoméry tokoferolov, kombinácia sa ukázala ako účinnejšia v porovnaní s jednotlivými izomérmi.

Vlastnosti:  olejovitá kvapalina strednej viskozity, žltohnedej farby s nízkym zápachom 

INCI:  tokoferol, olej zo semien helianthus annuus


Vlastnosti vitamínu E

  • silný antioxidant
  • oneskorenie oxidačného procesu 
  • stabilizátor pre oleje, bezvodé prípravky
  • anti-aging, regeneračné vlastnosti
  • upokojujúce a protizápalové účinky
  • prispieva k správnemu fungovaniu prirodzenej bariéry pokožky
  • chráni pokožku pred poškodením 
  • podporuje epitelizáciu a zlepšuje elasticitu kože


Odporúčania, aplikácie

  • všetky druhy výrobkov na starostlivosť o pokožku (ktoré tiež obsahujú olej)
  • urýchľuje hojenie popálenín, ekzémov a iných kožných problémov
  • ako prísada do krémov, balzamov, sér, mastí, make-upu
  • v maskách, sérach, kožných a vlasových ošetreniach
  • ako antioxidant pre oleje a iné olejovité produkty 
  • ako antioxidant v kozmetických prípravkoch, ktoré tiež obsahujú oleje, najmä tie, ktoré sú citlivé na oxidáciu


Ako používať v kozmetike

  • ako kozmetická prísada : dávka 0,1 až 0,5%, ktorá sa zvyčajne pridáva na konci prípravy
  • obsiahnuté v krémoch, olejových sérach a zmesiach
  • zahrnuté v dehydratovaných kompozíciách na starostlivosť o suchú pokožku
  • v krémoch, mastiach
  • v kompozíciách s aplikáciou po vystavení slnečnému žiareniu
  • v olejoch a plážových krémoch
  • ako antioxidant : dávka 0,05-0,2%
  • pre akýkoľvek kozmetický prípravok, ktorý obsahuje aj oleje, ktoré sú pridané na konci prípravku
  • Príklady dávkovania: 1 ml vitamínu E = cca. 33 kvapiek. Pre 100 ml 0,2% oleja vitamín E znamená 7 kvapiek a 0,5% znamená 17 kvapiek. Pre 50 g krému / rastlinného oleja 0,5% vitamínu E znamená cca. 9 kvapiek


Skladovanie
: na suchom mieste, mimo tepla 

Bezpečnostné opatrenia : Uchovávajte mimo dosahu detí. len na kozmetické použitie

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.