BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje, mydlá a sviečky  

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Prečo vzniká akné?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/eshop.zdraviezbylin.3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Základ 250ml

Cena 7.00
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 3-6-4
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Získaná z rastlinných zdrojov je mimoriadne jemná, konzistentná a viskózna povrchovo aktívna látka s viacerými aplikáciami v prípravkoch na osobnú hygienu. 

Konzistentné napätie sa odporúča najmä pri formulovaní hygienických výrobkov pre citlivú pleť a deti.

Popis a odporúčania

Krehká, dobre tolerovaná povrchovo aktívna látka na báze rastlín. 

Poskytuje konzistenciu a zvyšuje viskozitu hygienických prípravkov. 

Môže sa použiť ako samostatná povrchovo aktívna látka v kompozícii, ale má zníženú penovú silu, takže sa odporúča pridružiť k iným povrchovo aktívnym látkam v závislosti od typu a zloženia prípravku.

Prezentácia : zakalená viskózna kvapalina, skôr ako pasta, biela až žltkastá farba, špecifický zápach, vo vode rozpustný

TYP: neiónové     pH  v 20% vodnom roztoku: 11,0 - 12,5

Zložky (INCI) : Laurylglukozid

Vlastnosti pevného napätia

  • vhodný pre všetky typy vlasov
  • vhodné pre akýkoľvek typ kože
  • dobrá dermatologická kompatibilita
  • špeciálne upravené pre krehkú citlivú pokožku
  • zvyšuje viskozitu hygienických kompozícií
  • má nízku iskrovú silu
  • schválené ako zložka ekologicky certifikovaných výrobkov

Odporúčanie 

  • ako prísada v hygienických výrobkoch pre dospelých
  • výrobky pre deti a hygienu detí
  • sprchové gély, sprchový krém
  • jednoduché šampóny 
  • kúpeľové gély, sprchový krém
  • rôzne hygienické výrobky

Ako ho používať

  • indikatívne dávkovanie: 5 - 35%
  • môže sa použiť ako jediná povrchovo aktívna látka v hygienickom prípravku alebo sa môže kombinovať s inými tenzidmi
  • v závislosti od teploty v prostredí môže byť konzistentné napätie posilnené; Pred použitím, najmä ak je obsiahnutý v studenej fáze receptúry, má byť ohrievaný umiestnením do vodného kúpeľa až do 50 ° C, kým sa nestane tekutinou 

Skladovanie : tesne uzavreté, na suchom mieste, vzdialené od tepla a priamemu svetlu

Bezpečnostné údaje : vyhýbajte sa kontaktu s očami, udržiavajte mimo dosahu detí

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webovej stránke sú založené na literatúre dostupnej v knihách, vedeckých publikáciách, webových stránkach a pod.. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, konzultujte so svojim lekárom.