BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
                                                                  Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

         

                                     AKCIA 

                                            Nakúp nad 10, 20, 30 a 50 EUR a získaj darček podľa vlastného výberu

Naposledy zobrazené

 

Zdravie z bylín eshop
BIO kozmetika, pleťové bio oleje, telové oleje, tinktúry, maste, sirupy, výživové doplnky, kozmetické suroviny, vlasová kozmetika, bylinky, čaje...
Neváhajte nás kontaktovať: zdraviezbylin@gmail.com

Vyberáme z blogu:

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt nechtíkNechtík
pre krajšiu pokožku
a na choroby pečene
a žlčníka
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Na tvár nepatria len krémy. pleťové oleje sú ideálne ...
Prečo vzniká akné, poznáte príčiny?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt zeolitZeolit
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cellufight elmiplant Zatočím
s celulitídou!
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ulei Rastlinné pleťové oleje
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt galbenele Nechtík lekársky v krémoch, olejoch a tinktúrach

 

 


https://www.facebook.com/zdraviezbylin/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayam – Zázvorový esenciálny olej 10ml

Cena 4.82
Dostupnosť: na sklade
Kód produktu: 2-1-23
Výrobca: Mayam
minimálna trvanlivosť:: 24 mesiacov
KS

Esenciálny olej zo zázvoru olej je teplé a stimulujúce, analgetický a protizápalový účinok užitočné pre úľavu od bolesti, koliky, tepelných kŕče, nevoľnosť. Je to pokladaný afrodiziakum a všeobecný tonik. Pomáha pri únavách, frigidite, nepozornosti.

 

Ginger Essential Oil - popis a odporúčania

Kulinárske a terapeutické vlastnosti zázvoru sú dlho známe. Esenciálny olej získaný destiláciou podzemku sa používa v predjedlá a osviežujúca vôňa v dôsledku pôsobenia parfumov alebo zápachom poznámky kvôli teplému, drevitá, ale aj v kozmetike, protizápalové vlastnosti a stimuluje periférne obeh a tónovanie.

Spôsob výroby:  parnou destiláciou oddenín

Zemepisná oblasť pôvodu: Čína / India

Prezentácia:  Číra, slabo nažltlá tekutina, nízka viskozita

Chuťový popis:  Horká, silná, korenistá aróma s korenenými bankovkami a korením

Zložky (INCI):  koreňový olej zinku

Vlastnosti zázvorového oleja 

  • antalgické a protizápalové, užitočné pri zmiernení bolesti kĺbov a svalov
  • aperitív, tonikum tráviaceho systému
  • stimulant a tonikum nervového systému
  • sexuálne tonikum, afrodiziakum
  • tonizácia kože, pomáha stimulovať rast vlasov

S čím vám môže pomôcť?

  • zmiernenie svalovej a osteo-artikulárnej bolesti, otepľovania končatín a svalov
  • v prípade nevoľnosti, kocoviny, pohybovej choroby alebo cestovania
  • plynatosť, pomalé trávenie, nechutenstvo, nadúvanie
  • celková únava, impotencia, frigidita
  • alopécia, vypadávanie vlasov
  • parfumovanie kozmetiky a tvorba parfumov, toaletných vôd

Ako používať zázvorový olej

  • je produkt, ktorý sa na koži nepoužíva len ako zložka kozmetiky, parfumov a aromaterapeutických zmesí
  • ako zložka v kozmetických výrobkoch je obvyklá dávka 0,5 až 2%
  • zriedená rastlinným olejom, aplikovaná masážou na bolestivé miesta alebo vyžadujúca stimuláciu, kúrenie
  • zriedená rastlinným olejom, aplikovaná masážou na prípravu svalov pred námahou
  • ako prísada na prípravu krémov, kondicionérov, masti alebo gélov s miestnou aplikáciou na zmiernenie bolesti
  • zriedená rastlinným olejom, aplikovaná masážou na chrbticu alebo na slnečný plexus, aby stimulovala sexuálnu chuť a celkovú únavu
  • zriedená rastlinným olejom alebo ako zložka masážneho krému na bruchu v prípade tráviacich problémov
  • niekoľko kvapiek na teplé kompresie v prípade tráviacich problémov, koliky, kŕče, nadúvanie
  • 1-2 kvapky na vreckovku na vdýchnutie v prípade nevoľnosti, poruchy trávenia, kocoviny, kinetóza
  • v odparovačoch a sviečkach, rozptýlené v miestnostiach spolu s ďalšími éterickými olejmi
  • ako prísada vo vlasových šampónoch, pokožke hlavy alebo masky alebo kvapku pridanú do šampónu
  • spolu s ďalšími základnými náplňami s vrcholovými, strednými a základnými tónmi na vytvorenie tekutých alebo tuhých parfumov

Skladovanie : tesne uzavreté na suchom mieste, vzdialené od tepla a svetla

Bezpečnostné údaje :

  • ako všeobecné pravidlo, pred použitím kozmetického prípravku sa odporúča vykonať skúšku sklonu lakťov minimálne 24 hodín pred aplikáciou
  • podrobnosti o bezpečnom použití éterických olejov
  • Zabráňte kontaktu s očami
  • kontraindikované v prvom trimestri gravidity
  • Nepoužívajte u detí mladších ako 3 roky
  • Uchovávajte mimo dosahu detí
  • vonkajšie použitie; interné použitie sa odporúča pod vedením lekára alebo aromaterapeuta

Varovanie : vlastnosti, indikácia a použitia výrobkov uvedených na webových stránkach prvky sú založené na literatúre dostupné v knihách, vedeckých publikácií, webových stránok odkazovať fytoterapie, aromaterapia alebo hidrolaterapie protokoly kozmetiky a chémie kozmetiku, a dokumentácie od výrobcu / dodávateľa. Avšak, táto informácia je určený len pre informačné účely, nemajú v žiadnom prípade lekárske informácie a nezaoberajú našu zodpovednosť. Akékoľvek použitie olejov, rastlinných extraktov a práškov na terapeutické účely, poraďte sa s lekárom.


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód